Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Vannak sármos tanárok az egyetemen, főiskolán, ahol ti tanultok? Hogyan vágódnátok be náluk ha szimpatikus lenne valamelyik?
Figyelt kérdés
Tudással, vagy testi jellemzőitek bedobásával? Hányszor olvastok el egy tételt, (egyszer nem hiszem, hogy elég, hacsak nem vagy roppantul okos)hogy pozitív benyomást keltsetek a vonzó tanárokban? Fiúk is válaszolhatnak, ha tetszik nekik ott valamelyik tanárnő.2013. jan. 12. 22:37
1/5 anonim válasza:
Nem azért tanulok(/tam), hogy bevágódjak, hanem hogy átmenjek és/vagy jó jegyet szerezzek. A tanár nekem tanár volt minden esetben, akárhogy is nézett ki. Nem érdemes tanárral kezdeni, csak esetleg diploma után.
2/5 anonim válasza:
vannak. de nem kell bevágódni, jóba vagyunk ;)
3/5 anonim válasza:
Én rossz tanuló voltam de csak azért mert mindig a sexy tanárénit néztem:)
4/5 anonim válasza:
Szerintem a saját tanárukkal csak a ribancok kezdenek.
5/5 anonim válasza:
Nem ezért járok az egyetemre, milyen kifacsart fefogás ez már megint? Áruld már el mi jó van abban ha a tanároddal kezdesz? Szerintem baromság, amikor van diák elég, én is az egytemen ismertem meg a pasim, mi a francnak nyomulnék a tanároknál (amúgy se vagyok nyalizós típus) ha itt van rengeteg műszakis srác?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!