Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Találkozzak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Találkozzak vele holnap?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nekem tetszik és én is neki (ezt mondta), de ma megbántott (lehet csak én fújom fel)még pedig azzal hogy én sokat vártam rá itt ahol lakok mert ő itt dolgozik de nem állandóan és én úgy láttam rajta hogy nem is örül nekem és nem is foglalkozott velem úgy ahogy szokott. Mikor meglátott mosolygott (nem volt megbeszélve találka gondoltam meglepem hátha örül nekem) de még csak meg se puszilt pedig már megvolt az első csókunk is. Kérdezte hogy vagyok meg hogy rossz kedvem van-e mert nem feleltem neki mikor kérdezett de akkor sem válaszoltam. Hogy miért? Mert csak titokban tudunk talizni (10-jobb esetbe15 percre mert ha itt végez megy tovább és időhöz van kötve ) azért mert van valakie és ez nekem nem elég mert napról napra jobban szeretem. Szeretnék sokat vele lenni, fogni a kezét mikor akarom , csókolni mikor akaram de nem tudom mert itt pletykálnak az emberek és másnap már mindenki tudná és ő nekem se meg magának se akar bajt és ma még egy kocsi is megállt nem messze tőlünk s félt hogy lebukunk. Pedig én szerettem volna megcsókolni de azt mondta ne mert félt hogy ott állt a kocsi. Beszéltük jobban mondva ő mondta hogy nem tudja hol kéne találkozunk mert sehol se jó mert látnak mindenhol (kis faluban lakom), de mondod itt egy helyet de az se lenne jó mert a vén asszony látna minket s akkor lebuknánk. De azért mondta ha akarok holnap lesz és talizhatunk. S én most nem tudom menjek vagy ne menjek? Félek hogy csak szexet akar (3 hónapja ismerjük egymást és azóta szépen lassan próbál közeledni hozzám. Azt tudni kell hogy én finoman szólva se voltam/ vagyok kedves vele de amióta tudom hogy én is tetszem neki már nem beszélek vele úgy annyira) de más vmit tudni és más vmit sejteni. És annyi kérdésem lenne hozzá hogy tudjam mit is akar tőlem.

2013. márc. 1. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
A srác valószínű döntött.Úgyhogy vagy a ribanca leszel vagy felejtsd el.
2013. márc. 1. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
sztem már eleve nem volt értelme ennek a kapcsolatnak...nem értem miért nem zavart h van vkije:S biztos találsz valakit akinek csak te vagy..nem nehéz sztem..ez a kapcsolat pff..
2013. márc. 1. 22:26
 3/4 A kérdező kommentje:
De zavar nagyon is. Csak sajnos beleszerettem minden érőfeszítésem ellenére.( nem hiába voltam vele tapló..)
2013. márc. 1. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:
mi volt?:)
2013. márc. 14. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!