Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti ha ijászkodnátok és tetszene nektrek egy lány akkor mit tennétek? (ha a lány egy msáik táblán gyakorol 4 méterrel messzeb) 13/L
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és nagyon tetszik egy fiú és nem merek hozzá szolni meg semmi de aza a baj hoyg messsze gyakorlunk és még csak hozzá sem tok szolni merthát messze van
és az apja is ott van am tök rendes a papája is
am 13 éves a fiú is !!
fiúk ti mit csinálnátok ha ilye szituban lennétek és tetszene egy láyn ??
2009. szept. 11. 14:06
21/22 anonim válasza:
látom itt is megy a szarkeverés: a barátom azt mondta... NA EZ A ROSSZ HOZZÁÁLLÁS! Menj oda,és kérdd meg hogy segítsen,vagy valami.Ne csak várd hogy valóra váljon az álmod,tegyél is érte...
22/22 A kérdező kommentje:
ez a kérdés már nem léyneges én még midng szeretem zsombort de feladtam fél év után de mostmár meg ö méreget a szemével mert kezdek egyre jobban eléfogadni magam és merek nyitni mások felé
2010. febr. 9. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!