Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti ha ijászkodnátok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti ha ijászkodnátok és tetszene nektrek egy lány akkor mit tennétek? (ha a lány egy msáik táblán gyakorol 4 méterrel messzeb) 13/L

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok és nagyon tetszik egy fiú és nem merek hozzá szolni meg semmi de aza a baj hoyg messsze gyakorlunk és még csak hozzá sem tok szolni merthát messze van

és az apja is ott van am tök rendes a papája is

am 13 éves a fiú is !!

fiúk ti mit csinálnátok ha ilye szituban lennétek és tetszene egy láyn ??

2009. szept. 11. 14:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp az tűnik a legjobb ötletnek hogy megkéred hogy segítsen gyakorolni, épp azért mert ő profi, te meg nem. Aztán máris tudtok beszélgetni. A közös téma már eleve adott. Aztán persze húzd az agyát, pl. ha pár centivel messzebbre szúrod le a vesszőket máris mélyebbre kell hajolnod értük. Később ha már összébb melegedtetek, esetleg 'véletlenül' szétveretheted az alkarod aztán megkérheted hogy ápolgassa neked. Ilyenek.
2009. szept. 11. 16:03
 12/22 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Utolsónak jó ötletei vannak... De azért a "kar szétverése" nem anyira jó, mert lehet azt mondaná, menj el orvoshoz, vagy ilyesmi... de kitudja...
2009. szept. 11. 16:07
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy mondaná. Feltételezem hogy nem sokat lőttél íjjal, az hogy az ideg szétveri az alkarod ugyanannyira alap mint hogy az ujjaid érzéketlenné válnak egy idő után. Erre találták ki az alkarvédőt amit aztán jól otthon lehet felejteni. (esetleg kölcsönkérheted az övét, nem tudom van ezeknek méretezése vagy ilyesmi, aztán te ápolhatod őt, végülis ő a pasi szenvedjen csak)
2009. szept. 11. 16:19
 14/22 anonim ***** válasza:
Megint első vagyok! Igazad lehet, mert sose fogtam a kezembe íjjat! Na mind1... Sok sikert!
2009. szept. 11. 16:28
 15/22 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm !!!!!

ezek mind jo ötletek

persze azért mg lehet küldeni de megfogadok egyx párat!!éls amjd mesélek mio volt

2009. szept. 11. 16:32
 16/22 A kérdező kommentje:

hát nem lessz semmi mert egyik barátnát megkértem vmelyik nap jhoyg kérdezze meg tőle miylen láynok jön ke be neki és a barátja meg azut mondta :

-Kriszti azt kérdezte miylen lányok jönnek neked be ??

erre: bence nem tudom mit válaszol mertr a hevrja vmi oylasmit mondott nem jövök neki be

:S:S:S::S:S:S

de nem fogom csak miatta fel adni az álmom !!! kibirom hogy ő is ott lessz !!

2009. szept. 12. 08:48
 17/22 anonim ***** válasza:

Előzőek tudatában:

Nyisd ki a szád szépen, és kérd meg, hogy segítsen neked... néma gyereknek az anyja sem érti a szavát. És lehet, hogy te is bejösz neki, csak ő is ilyen kis félénk, mint te.

2009. szept. 12. 19:47
 18/22 anonim ***** válasza:

:D ne haragudj de ez nagyon vicces, ha nem velem történik.

Mindamellett nincs veszve semmi. Ha jól értem találtál egy gyors és fájdalommentes(?) megoldást hogy tudasd vele hogy tetszik. Nagyobb baj hogy nem derült ki az ő véleménye. (Nem, nem a haverja véleménye érdekelt minket)

Különben azért jöttem vissza mert kifelejtettem valamit. Annyira alap, hogy eszembe sem jutott leírni, pedig... Ha én kiadom a kezemből az íjam egy csinos lánynak, az tuti hogy kihasználom az alkalmat hogy mögé állva a kis kacsóit vezetve 'megmutassam a helyes mozdulatsort', ezzel gyakorlatilag átkarolom. Ezt is lehet alkalmazni.

Minden esetre most ne nagyon teperj, a labda nála van, ha lecsapja jó, ha nem akkor meg jó ha hűvösnek tűnsz. Én azért még szurkolok neked.

2009. szept. 12. 21:41
 19/22 A kérdező kommentje:
de én láyn vagyok Xd
2009. szept. 13. 11:50
 20/22 A kérdező kommentje:

most jötrtem haza edzséről

és bence minidg a közelembe jött direkt vagy nem direkt nem tudom de ott vivott körülöttem meg mikor háttal voltam és nem figyeltem akor azt mondta tesom végig mért a szemével és nem fintorgott !! xd

akkor ezt most miért csinálja barátjának azt mondja nem tetszem neki ott meg olyan furiin viselkedett mintha közeledett volna

am itt szoboszlón akkora vihar van ugy megáztanm de miatta megérte

2009. szept. 13. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!