Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti ha ijászkodnátok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti ha ijászkodnátok és tetszene nektrek egy lány akkor mit tennétek? (ha a lány egy msáik táblán gyakorol 4 méterrel messzeb) 13/L

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok és nagyon tetszik egy fiú és nem merek hozzá szolni meg semmi de aza a baj hoyg messsze gyakorlunk és még csak hozzá sem tok szolni merthát messze van

és az apja is ott van am tök rendes a papája is

am 13 éves a fiú is !!

fiúk ti mit csinálnátok ha ilye szituban lennétek és tetszene egy láyn ??

2009. szept. 11. 14:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Átlőnék az ő táblájára...xD csak aztán nehogy valakit eltalálj, vagy mellé menjen! És mondanám neki, hogy bocs... és elkezdenék vele beszélgetni... Vagy megkérni, hogy mutassa meg hogy kell rendesen lőni ilyesmi...
2009. szept. 11. 14:09
 2/22 A kérdező kommentje:

de ő profi én kezdő vagyok és lány ő meg a felnőttekkel szokott gyakorolni

am an msned ???

és hány éve svagy ?

mert haértelmes vagy akkor megköszönném a degitségetedet

ha lennél a tanácsadom

xd

2009. szept. 11. 14:12
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
16 vagyok. Hát segíteni nem nagyon tudok, életemben nem fogtam kezemben íjjat, Szaval nem tudom, hogy működik eza íjászat meg ilyesmi... Ha ő profi te meg kezdő akkor gyerünk! Kérd meg, gyakorlás után, vagy elötte, ha tud akkor segítsen már, mert te nem értesz hozzá, nem megy, és Ő tudja akkor mutassa meg! Közbe kérdezgetet erről, arról, hogy kell mint kell és közbe beszélgettek! Ha jóban lesztek majd elkérheted a számát, meg felveheted msn re ha van neki! Kialakúl ez idővel.
2009. szept. 11. 14:16
 4/22 A kérdező kommentje:

oké

köszönöm

de én nagyon félénk vagyok nem merek hozzá sem szolni !!!!!!!!

ugyi semmi esélyem ???

de eddig párszor összefutott a pillantásunk mosolyogtunk egymsára meg midnig néz mikor megy az ijáért és én is őt

2009. szept. 11. 14:19
 5/22 A kérdező kommentje:

bizom benne hoyg méh irsz komit mert hazsnosak és megértő vagy és ezt köszönöm

am fiú vagy vagy láyn ?

2009. szept. 11. 14:20
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagyok! Am szerintem nyugodtan szólítsd meg, hogy Neharagúdj, látom te nagyon érted ezt a dolgot, tudnál nekem segíeni, hogy kell, mert nekem nem megy anyira jól.. Megmutatnád...stb. Ha tetszel neki, és kedves segítőkész akkor szívesen megmutatja. Legalábbis én nekem, ha tetszene egy lány, és tudnám, hogy kell íjászkodni szívesen megtanítanám! Nem kell félni! Ha meg azt mondja, hogy nem ér rá, vagy nem tudja megmutatni akkor lehet, hogy nem érdekled őt!
2009. szept. 11. 14:24
 7/22 A kérdező kommentje:

értelek

de .............!!!

vasárnap lessz a következő edzséem és addigra ............

2009. szept. 11. 14:26
 8/22 A kérdező kommentje:

lkécy irjatok méééééééééggggggg!!!!

kÖszike

2009. szept. 11. 14:44
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Lőj bele a térdébe utána járj be hozzá a kórházba,legalább lesz miről beszélgetni.
2009. szept. 11. 15:15
 10/22 A kérdező kommentje:

persze azért nem

mert non szeretem

2009. szept. 11. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!