Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan múlik el ez az érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan múlik el ez az érzés?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki még szerelmes a régi barátjába, de nincsenek már eggyütt, valószínű nem is lesznek. Kerüli a társaságomat, és a fiúékét is mert reméli, hogy összejöhet az exjével. Ő olyan földreszált angyal kivül és belül is, nincs akit ne kaphatna meg, amit ne érdemelne meg. Szeretném elmondani neki, hogy mindenre képes vagyok, hogy velem legyen, de félek, hogy el nem hiszi, mert már hallott ilyet. Szeretném megölni a sárkányát, de nincs neki. Ha próbálkozom nála, úgy érzi nem tisztelem, én pedig haldoklónak érzem magam. Már nem pusztán őt akarom, hanem a harcot, igazi harcot, ahol elveszhetek érte.
2013. márc. 1. 00:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ppqq111 mire gondolsz?
2013. márc. 1. 01:34
 12/12 ppqq111 ***** válasza:
Amit írtam is h virágokkal halmozd el! nekem úgy rabolta el a szívem akivel most együtt vagyok már 2 éve! Mindig bókolj neki! Mond h milyen szép ma, mikor mosolyog mondod h alig vártad h lássad a mosolyát, mikor rád néz mondod mindig h a szemei elvarázsolnak! mondjuk azt sokszor kellene hangoztatni h te bármeddig vársz rá és be is bizonyítod h tényleg! Érj hozzá de mindig finoman simogasd meg! Mintha misem történt volna! Ja és ha tényleg fontos neked akkor legyél türelmesebb!
2013. márc. 1. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!