Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajfelszedőgépek, csajmágnesek, HOGY CSINÁLJÁTOK?
"minimum jó ruhákra meg verdára )"
Csak a csajok miatt fenntartani egy kocsit? Az manapság kemény 35-40 000 FT havonta. A magyar családok felének nincs is ma autója. Ebből a pénzből 4-5-ször lazán elmehet k...zni és biztos lesz a szex, nem talán igen, talán nem.
15 -ös!
Én nyilván nem vagyok igazi férfi! :D
Mondjuk, a látásom miatt jogsim sem lehet, de nem is vonzanak a verdák...
#6! és mire mész vele ha másod nincs? unalmas vagy, belső értékeid nincsenek?
szóval kérdező... meg ez mindenkinek megy, aki itt nagyképűsködik és írja, hogy pénz, kinézet stb.
NEM! le van sz*rva a pénzetek, a kocsitok, csak ti menekültök ebbe a hülyeségbe, mert folyamatosan rossz tapasztalataitok vannak a hülye k*rvákkal, akiknek ez kell
egy férfi legyen férfi, legyen izgalmas és kihivó, megbízható, lehessen rá számítani, legyen okos és ne játssza el az összes kártyáját már az elején
ennyi az a nagy titok
"legyen izgalmas és kihivó"
Ez kicsit homályos, mivel sokmindent lehet érteni alatta.
:DDD
menj oda hozzá buliban aki tetszik,táncolj oda hozzá,ha flegmán lenézz nézz rá teis flegmán,és ha odébb megy kérdezd meg tőle h mire vered magad,nem vagyok elég jó? :DDDDDDDDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!