Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi hiányozhat belőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi hiányozhat belőlem?

Figyelt kérdés
Mostanában többször utasítottak el, annak ellenére, hogy azt mondták: helyes vagyok, kedves vagyok, és humoros vagyok. De valahogy mégsem lesznek szerelmesek belém, vagy éreznek kényszert egy komoly kapcsolatra. Miért lehet ez, mi hiányozhat belőlem? Értelemszerűen lányok válasza többet segítene. 25/F

2013. febr. 27. 23:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

# 9/10 Ezt én se értettem soha, hogy az emberek olyan hamar ítéletet tudnak mondani, holott kizárt hogy valakit meg lehet ismerni mondjuk egy hónap alatt. Személyesen tudja azt az ember, hogy a másik fél mennyit láthatott a személyiségéből, és általában ez a töredéke az egésznek.

Persze ha valakiben vannak olyan tulajdonságok, amik alapból inkább az ismerkedés lezárására sarkallnak, akkor oké. De sokan egyszerűen csak azt hiszik már is kiismerték a másik felet... volt hogy egyszer valaki azt mondta, nincs bennünk sok közös, más az érdeklődésünk... csak így néztem, mert azóta az élet igazolta, és már ő is tudja, amit én már akkor is tudtam, hogy pont az ellenkezője volt igaz. De az emberek mintha nagyon sietnének valahova, nem hagynak időt kibontakozni a dolgoknak. Nem biztos hogy olyan hülyeség volt régen a több hónapos-éves udvarlás. Biztos ez is benne volt.

2013. febr. 28. 11:17
 12/13 anonim ***** válasza:

#2: nekem még azt tanították, hogy a férfi: udvarias, kedves, határozott, figyelmes, gondoskodó, biztonságot nyújtó valaki... de úgy látszik ma már más a férfi ismérve. de érdekes mert szemtől szembe egy lány sem ismerte el, hogy a lekezelő pasikat szereti, pedig kezdem azt hinni.

Jól van, most már tudom, hogy az ész is hiányzik belőled, ugyanis nehezedre esett értelmezni azt, amit írtam. Azt mondtam legyél HATÁROZOTTABB (jéé nézd csak meg a mondatodat, nem 3. tulajdonságként te is ezt soroltad fel? nahát mik vannak) és nem kell parasztnak lenned. Vagyis semmi lekezelés, meg hasonlók.

De kérdező, a fentiek ismeretében csupán csak a tököd és az eszed hiányzik.

2013. febr. 28. 17:14
 13/13 A kérdező kommentje:
# 12/12 Öööö minden oké? Nyugi van, nem tudtál hasznos választ adni először azért, mert nem értetted a kérdést, hogy általánosságba mi kell még ezen felül, utána meg sikerült leírnod amit én alapból leírtam, hogy már birtokomban van eme nagyszerű tulajdonság. Kicsit frusztráltnak tűnsz, semmi gond, nem kell feltétlen neked megoldani a kérdést. :)
2013. febr. 28. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!