Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi hiányozhat belőlem?
Nincs tököd.
A helyes-kedves-aranyos kombo az plüssmaci tulajdonság. Legyél férfias. Nem kell parasztnak lenned, de legyél határozottabb. Így ennyi infó alapján nem tudok többet mondani.
21L
#3: nem kell ehhez ismerni, úgy értem általában véve mi az ami még hiányozhat.
#2: nekem még azt tanították, hogy a férfi: udvarias, kedves, határozott, figyelmes, gondoskodó, biztonságot nyújtó valaki... de úgy látszik ma már más a férfi ismérve. de érdekes mert szemtől szembe egy lány sem ismerte el, hogy a lekezelő pasikat szereti, pedig kezdem azt hinni.
Sose nyomulj, légy határozottabb az kajálják a nők!!!
Csinálj úgy mintha minden a kisújjadból jönne, legyél laza és mosolyogj sokat de ne áruld el hogy min. :D
Jah és légy gavallér, független, védelmező, és jóillatú! :D Sok sikert! :)
30 L
Hát nem tudom...pedig kedves fiúkból elég kevés van és szerintem egy lánynak örülnie kell ha talál egyet. Én eddig csak eggyel találkoztam de ő a legjobb barátom lett. Szerintem csak nem találtad meg azt aki hozzád való. De azért megkérdezném hogy hol bújkálnak az ilyen kedves pasik? :)
22/L
Ha egy lány nem érez "kényszert", akkor arról szerintem senki nem tehet. Viszont az alapvető benyomás a kinézetből származik, ezt pedig mindenki maga dönti el, hogy ki az, aki tetszik kinézetre, és ki az, aki nem. Erről viszont pedig szintén nem tehet senki, hogy milyen arcformával és testalkattal rendelkezik. Itt sajnos az a bizonyos "külső megfog, belső megtart" mondás az érvényes. Csak sajnos ezt azért érzem igazságtalannak, - és szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki így érez, - mert ha jobban belegondolunk, egy embernek minden valódi értéke belül van. Ha pedig esélyt sem adnak valakinek, akkor így nem is lehet semmit sem elérni! Már az is nagyon nagy dolog, ha valaki eljut a kezdeményezésig.
Ami a belső dolgokat illeti, nehéz meghúzni a határvonalat a rámenősséget és visszafogottságot illetően, hogy az ember egyik végletbe se essen bele. Ezt is mindenki maga dönti el, hogy milyen fajta viselkedés, közeledési mód tetszik, hogy hogyan közeledjen a másik fél.
Ha egy lány variál ezzel a dologgal, akkor inkább vallja be, hogy nem tetszik neki az illető fiú; de lehet, hogy tényleg nem akar valaki kapcsolatot. Az tény, hogy összetett dolgok ezek. Mivel az emberek nem léleklátók, emiatt szerintem a lányok lehetnének elnézőbbek is, legalábbis az ismerkedés elején, hiszen még nem ismerik őket, és ha esélyt adnak nekik, akkor már beindul a folyamat, és sikerül szép lassan egymásnak a tulajdonságait "feltérképezni". Az ismerkedéshez idő, és türelem kell, ez pedig a mai világban nagy kincsnek számít, hogyha van valakinek. Ekkor pedig már el lehet dönteni közösen, hogy lesz-e folytatás és egyben létrejön-e párkapcsolat, vagy nem. Ekkor pedig már alkalmazkodni is lehet egymáshoz úgy, hogy az alapvető tulajdonságok megmaradjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!