Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi hiányozhat belőlem?
Egyszerűen taszítom a csajokat. Sokszor volt már olyan buliban, hogy udvariasan próbáltam ismerkedni, de lenéztek, semmibe vettek. Tudomásul vettem, megpróbáltam más módon, bunkó módon ismerkedni. Odamenetelnél fényeztem magam, sütött rólam az önbizalom, a reakció még is hasonló volt. Le akartak koppintani. Tudomásul vettem, hogy a buliban nem tudok ismerkedni. Megpróbáltam az iskola keretei között, beszélgetésbe elegyedni a lányokkal. Egy fokkal jobb volt, de ott is sajnos azt éreztem a beszélgetés során, hogy csak én tartom életben a kommunikációt (én kérdezek, én hozom a témákat, max. 1-2 szavas válaszokat kapok) Ez már egy kicsit rosszul esett. Akivel pedig nagyobb mélységekbe jutottam, ott jött a szokásos szöveg: "Csak legyünk barátok"
Nem tartom magam csúnyának, kicsit talán sovány vagyok(nincs kigyúrt felső testem), de szerintem vállalható lennék. Sok hobbim van, sok barátom, egészséges mennyiségű önbizalmam is, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi hiányzik belőlem/Miért nem vonzódnak hozzám a lányok.
Olyan rossz nézni jó barátaimat, akik egy-egy házibuli alkalmával összemelegednek egy-egy lánnyal, nekem pedig ez nem sikerül. Mindig el lettem hajtva.
Ha nem járkálsz több millió forinttal a zsebedben, akkor nem sok esélyed van....de az igazat megvallva, ne is bánd!
Felesleges olyan után sírni, akinek csak a pénzed kell.
Figyelj...hogyha találsz egy olyan lányt, aki értelmes, akkor nem lesz gondod azzal hogy meghódítsd.
Viszont egy valamit jegyezz meg: Add önmagad, és ne azt, akit látni szeretnének.
Sok sikert, és nehogy feladd!
17/F
Elfelejtettem írni, hogy pénzből nincs hiányom. Saját motorkerékpárral, illetőleg személygépjárművel rendelkezem 17 éves létemre(természetesen szülők fizették mindkettőt, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy hozzá tudok jutni pénzhez, ha kell)
Viszont spórolós vagyok, nagyon. Mivel nem csak úgy megjelent a pénz bankszámlánkon, ezért megtanultam, hogy spórolni kell. Szüleim keményen megdolgoztak, megspóroltak a pénzért, ezért vagyok ilyen én is.
Nike,adidas stb. ruhákban járok, de nem mindig a legdivatosabban,legújabban. Nem követem a divatot rendszeresen. Tudnék még sorok
Üdv a klubban, sorstárs!
Azért nem vonzódnak hozzád a csajok, mert nem ez a "szétiszom az agyam, és rohadtul kitály vagyok" típus vagy. A csajok 90%-ának az kell. A maradék normális 10% pedig azért utasít el, mert nem akar támadási felületet hagyni a fent említett 90%-nak.
Egyik haverom a PUA-ra, azaz a "Pick up artist"-kodásra esküszik, és el kell ismerjem hatékony, bár szerintem manipulatív módszer. Én mindig ugyanúgy járok, mint te, és elkeseredésemben én is a PUÁ-t fogom használni... Ez azért jó, mert ha a buli ribik vagánynak gondolnak, akkor nem cseszegetik a normális csajt amiért igazi érzései vannak, és így már merne veled lenni.
Olvass utána. Én sem örülök neki hogy ilyen manipulatív módszerhez kell folyamodnom, de sajnos nincs más választásom. És sztem neked se.
Együttérzésemről biztosíthatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!