Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gerinctelenség amit csinálok? Kép
4 hónapja járok egy lánnyal,jól alakultak a dolgok meg minden,őszintén szólva az előző barátnőm legjobb barátnője volt mikor összejöttünk,mind1 ennek megvolt az oka , a volt csajom magának köszönheti,hogy ez így alakult.
Szóval mikor 4 hónappal ezelőtt összejöttem a mostani nőmmel a testsúllya kicsit sok volt, a magasságához képest és igazából az ilyen típusu lányok soha nem jöttek be,de mondom úgyis lefogy pár hónap múlva,hát nem,csak a dohányzás megállás nélkül stb .. jó persze jöhetne a szöveg,hogy ha szeretem fogadjam el úgy ahogy van,de megmondom őszintén,hogy már nehezen tudok szeretni,mióta átbas.ták a fejemet,ezért sokkal inkább a külsőségekre megyek rá , és most nagyon megtetszett egy lány,aki viszont a mostani barátnőm osztálytársa :S ...
bonyolult,talán gerinctelen vagyok talán nem ,de nehéz dolog ez így.
24/F
az abszolút
nem tudod mekkora károkat okozol a lelkében te szerencsétlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gerinctelenség a köbön...
nem értem, hogy miért írtad ki hogy kép, habár tényleg elég "pofátlan" vagy
szakíts a lánnyal! egyébként, elég sok lány akkor szépül meg, amikor amiatt szakítanak vele :) remélem veled is ez lesz.
a másik, hogy benne van az is, hogy a lány aki megtetszett neked akkor fog elhízni amikor járni kezdtek :D
bár mondjuk már azt sem értem, hogy egy barátnő hogy tud a barátnőjének az exével járni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!