Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elhinni hogy tényleg érdeklem?
Volt egy fiú akivel nagyon sokszor találkoztam és régóta tetszettem neki:) Meg is mondta, meg is írta nekem! Közölte, hogy szeretne velem lenni és nincs még egy ilyen lány akitől ennyire elolvad és ilyen nagy hatással lenne rá mint én. Teltek múltak az idők és számomra is biztos volt, hogy nem hazudik. Miután együtt voltunk nem keresett és közölte, hogy neki ez nem működik. Mindenki tökéletesnek tűnt ..azaz csak TŰNT
ezt az embert már ismertem nagyon régóta és csak ezért hittem neki, mert már ezt sokszor mondta és jó embernek ismertem meg. Azóta nem keres és nem is beszél velem. Ennek lassan már fél éve :)
Jó kis lecke volt, de hát ilyenből tanul az ember!
Nem azt jelenti, hogy nálad is ez lehet a helyzet, de óvatosnak éppen nem árt lenned!
3. így van ....kockáztatni kell
még ha be is bukod legközelebb tanulsz belőle...
2. vagyok
most ezzel nem akarom a frászt hozni rád, de sajnos minden meg eshet...
azért írtam le, hogy az óvatosságod az egyáltalán nem baj... látod én óvatos voltam valamilyen szinten, mégis hittem egy többéves ismeretség után...az ember nem tudhatja ki veri át éppen :S és pont egy olyan akiről nem is gondolná :S ...
Köszönöm a tanácsot!
Az a helyzet, hogy mi is ismerjük egymást évek óta, és ő is azt mondta hogy évek óta mennyire tetszem neki...
Lehet ugyanaz a fiú? :)
De mondjuk róla tényleg tudom hogy tetszettem neki régebben, mert a legjobb barátnőmnek már ezt kb 1 éve elmondta. Meg már évekkel ezelőtt is voltak jelek a részéről. Meg mondjuk én még tuti nem fekszem le vele.
2. vagyok ...
lehetséges, hogy nem hazudott
de egy régi ismerettség és jó viszony ennyit érte neki, hogy le sem szar :S
ennyire szégyenli magát? vagy csak a bolondját járatta volna velem ...mindegy nem is ez a lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!