Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van olyankor, ha egy fiú az egyértelmű nonberbális jelek ellenére sem tudja elhinni, hogy van esélye a lányoknál, hogy lehet neki is barátnője?
Én is most próbálom felkelteni egy ilyen önbizalom-hiányos srác figyelmét. Néha elbizonytalanodom, hogy lehet-e egyáltalán esélyem nála, ha ennyire nem veszi a lapot.
Azt tanácsolnám egy ilyen fiúnak, hogy választhat, vagy próbálkozik, vesztenivalója nincs, vagy magányos marad.
Ha nincs semmi önbizalma, ha az élettől olyan pofonokat kapott amiket még nem tudott kiheverni akkor akár a szemébe is mondhatod hogy mi a helyzet, még akkor is neked kellene meggyőznöd hogy nem csak hazudsz neki.
Ez van.
"egyértelmű nonberbális jelek"
Na ilyen nincs! Mindegyik kétértelmű és szinte észrevehetetlen.
Nagyon kevés "jel" hogy "de há szépen mosolyogsz rá" - mert az adódhat lesajnálásból vagy alapvető udvaroasságból is.
Amúgy sz'tem én se venn'm észre.
Nem vagy egyedül. 35 feletti férfiak között is van olyan, aki veszi a jelet és viszonozza, no meg persze fordítva is működik a dolog, mégse lép.
Ennek egy következménye szokott lenni a végén: a nő feladja a várakozást...
(és zárójelbe jegyzem meg: "lerondázták" a fiút? no persze! a lánnyal is történt már olyan, hogy hiába várt ---> ez a "vak vezet világtalant, mindketten a verembe esnek" tipikus példája. Azaz nem lesz belőle semmi, pedig mindketten odavannak egymásért.)
Nekem is elegem van.
22:53
köszönöm hogy megadod a választási lehetőséget. Választom hogy magányos maradok, úgy legalább soha nem törik össze a szívemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!