Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit csak látásból ismerek. Nemrég viszont írt nekem, és már akkor felhozta, hogy találkozni szeretne velem, de én vissza utasítottam, mert még nem is ismerem igazán. azóta mindig szóba hozza, de én eléggé bizonytalan vagyok, mivel túl gyorsnak találom ezt az egész dolgot. A kommunikációs problémáim miatt ráadásul elég tapasztalatlan is vagyok pasi téren. Látszik rajta, hogy szeret bulizni, csajozni, teljesen más mint én, ezért nem akarom, hogy kihasználjon, de ugyanakkor csalódást sem akarok neki okozni. Szerintetek tényleg tetszem neki, vagy csak gyorsan fel akar szedni egy csajt, akit ha megkap kidobhat? Mit tegyek?2013. febr. 23. 18:51
1/2 anonim válasza:
ha többször is próbálkozott, akkor komolyan is gondolhatja
2/2 anonim válasza:
Azt írod:
"de én vissza utasítottam, mert még nem is ismerem igazán"
Akkor hogy akarod megismerni?
Hogy mit szeretne, csak akkor tudod meg ha beszélgetsz vele. De nem kell mindent elhinni, amit mond! Ne add magad könnyen, az a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!