Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Máffyn kérdése:
Mit akarhat tőlem?
Figyelt kérdés
22 éves van barátnője , akivel nem jön ki jól , viszont még vele van , és úgy találkozik velem , hogy ne tudjon róla . Viszont nekem nagyon bejön ez a srác , és jol kijövünk meg flörtölget is ... a másik kérdésem , hogy zavarhatja -e ,hogy 16 vagyok?#korkülömbbség
2012. okt. 2. 01:34
1/6 anonim válasza:
Max megdugni aztán keresni egy korabeli lányt. Egyébként szégyen hogy így is találkozol vele, hogy barátnője van.
2/6 A kérdező kommentje:
Miért lenne szégyen ? ő kezdeményez ... nem jönnek ki jól..és mesélte , hogy a barátnője kézenfogva sétált a voltbarátjával...akkor meg...nem adok nekik hosszú jövőt pláne , hogy evel a psival akarom féltékennyé tenni az exem ...'haverok' :)
2012. okt. 2. 01:38
3/6 anonim válasza:
szted mit akar?megdugni ...ha kellenél neki akkor elhagyná a barátnőjét és megkérné hogy járj vele.Ne legyél már ennyire naív.
4/6 anonim válasza:
A tipikus duma mikor valaki félre akar kefélni. Van párom, de nem jövünk ki jól. Pro és kontra annyira tipikus. Mondjuk te is 16 vagy tuti szőke meg ostoba is nem gáz. Kefélj nyugodtan.
5/6 A kérdező kommentje:
na utcsó kommentelő ..nem vagyok szőke...2 már otthagyta a csajt ..szóval cumi van :D
2012. nov. 19. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!