Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon mit akarhat tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés

Van 1 srác akit régóta ismerek és csak most kezdtünk el beszélgetni és találkozgatni!Tök jól indult a beszélgetés amiből később találkák is lettek.Mindig egyre közelebb kerültünk egymáshoz és egy buli alkalmával találkoztunk a városban!Mindkettőnkben volt 1kicsi pia és így megtörtént a dolog!Utána találkoztunk hogy ezt átbeszéljük hogy ki mit akar ezek után és ő azt mondta hogy még nem akar komoly kapcsolatot, de rendes és szép lánynak tart!Eltelt 1 kis idő és újra találkoztunk és ugyanígy buliban voltunk és megint megtörtént a dolog.Ahogy utána rám írt a neten és beszéltünk akkor bunkón viselkedett és olyan lerázósnak tűnt..de akkor miért írt rám? Folyamat így mentek a beszélgetések hogy én is bunkóztam vele és 1 idő után nem is írt...de mindig eltelt 1 kis idő és újból feltűnt és kérdezgette hogy vagyok..

Szerintetek mit akarhat vagy miért keres hogyha nem akar semmit?

2012. dec. 2. 05:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Logikus. Csak arra kellesz neki, hiszen ez kétszer gond nélkül bejött. Ne várj tőle ezek után nagyon mást. Ez főleg tőled függött.
2012. dec. 2. 05:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Mégis mit akarna... buliban részegen megfektetni, mást nem.
2012. dec. 2. 07:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Az is elképzelhető, hogy van egy kis fészer a ketrjében, aminek már régóta szeretné újra bedeszkázni az oldalát, de kéne hozzá valaki, aki tartja a fát, amíg ő a kalapácsot és a szöget fogja. Szerintem kérdezz erre rá! Jobb az ilyesmit az elején tisztázni...
2012. dec. 2. 12:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Ma is már keresett mrt találkoztunk egy buliban ez most volt 7végén de pont hogy most már vgyáztam arra hogy ne csak lefeküdjünk hanem legyünk el!A buliban csak beszélgettünk és ahogy hazaértem akkor kérdezte hogy mikor jöhet hozzám! Visszaírtam neki hogy bármikor jöhet de erre meg nem reagált!Ha annyra csak le akarna fektetni akkor keresne mást nem?
2012. dec. 2. 19:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem már hogy mit akar de erre mondta hogy nem akar még kapcsolatot!Örökké csak feltűnik és aztán el!Nem értem őt nincs logika a viselkedésében!
2012. dec. 2. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!