Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem? 16f
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel még szeptemberben ismerkedtem meg. Jóba voltunk, sokat beszéglettünk. Tetszett nekem, de nem mondtam neki, féltem a pofára eséstől. Októberben összejöttem egy lánnyal. Nem volt mit veszteni, rákérdeztem, hogy egyébként lett volna-e nála esélyem. Erre azt mondta, hogy helyes vagyok és lehet, hogy összejött volna velem. Vége lett közben a kapcsolatomnak, újra elkezdtünk beszélgetni. Tegnap iskola után találkoztunk. Összevesztünk. Elindultam haza. utánam jött de ugyanúgy bunkó volt. Este beeszéltem a barátnőjével aki aztmondta, hogy ne haragudjak, nem gondolta komolyan, és arra kért hogy beszéljem meg vele. Én nem írtam rá a lányra, vártam ,hogy ha számítok neki bármit is akkor majd ő ír. Így is történt, bocsánatotkért. Közben kiderült, hogy egy másik fiú tetszik neki. A barátnője szerint viszont nehanyagoljam. Teljesen bizonytalan vagyok. segítsetek!2012. dec. 4. 11:55
2/3 anonim válasza:
egyszerre egy csajnak több fiú is tetszhet. Egy próbát megér a lány.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm! akkor nem hagyom veszni a dolgot :)
2012. dec. 4. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!