Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjam el, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam el, hogy ne értse, úgyhogy ez randi?

Figyelt kérdés
Van egy barátom(oszt.társam), akivel találkozni szeretnék ,hogy végre 4szemközt lehessünk , mert a suliban nem igazán tudunk ,így beszélni( én elvagyok a saját barátaimmal ,ő az övéivel), de ha véletlenűl kettesben vagyunk akkor ránk szállnak a többiek, úgyhogy ez így se jó:/.Ezért gondoltam ,hogy megkérdezem tőle ,hogy talizhatnánk-e valahol.DE!Félek tőle ,hogy félre értené ,és mivel szerelmes belém (én csak barátként tekintek rá) reménykedik plusz már azt is randinak kezdte venni , amikor többen elmentünk moziba.Szóval szerintetek , hogy kérdezem meg tőle , hogy ne értse félre , de azért ne is bántsam meg?

2013. febr. 22. 16:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hát a fentiek alapján, szerintem erre nincs mód
2013. febr. 22. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz ennyire négyszemközt lenni vele, ha te nem akarsz tőle semmit?
2013. febr. 22. 16:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát csak beszélgetni szeretnék vele...
2013. febr. 22. 16:11
 4/9 anonim ***** válasza:

,,Hát csak beszélgetni szeretnék vele..."

-.-

Ezt most nem mondod komolyan!!! Düntsd el, hogy akarsz-e tőle valamit vagy sem. Ő akar Téged. Ha elhívosgatod ide-oda, 1000%, hogy félre fogja érteni. NE CSAPD BE!

2013. febr. 22. 16:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért furcsállom, mert a haverok általában ritkán találkoznak kettesben, különösen ha fiú-lányról van szó. Inkább akkor szoktak, ha már nagyon jó barátságban vannak, ilyenkor viszont a fiúnak is egyértelműnek kéne lenni, hogy baráti célból találkozgatnak.

Talán az lenne a jó, hogy amikor kettesben beszélgettek, akkor felvethetnéd neki, hogy suli után is beszélgessetek.

2013. febr. 22. 16:16
 6/9 A kérdező kommentje:
nem akarom becsapni és tényleg csak beszélni szeretnék vele ,mert a suliban nem lehet!!!
2013. febr. 22. 16:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Én szoktam a haverjaimmal kettesben találkozni ,csak ők nem értik félre.
2013. febr. 22. 16:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk nem arra valók mint a lányok hogy elmész velük valahova csak úgy kettesben mert barát hanem másra. Vannak olyan fiúk akik ezt tök természetesnek veszik hogy barátként elmennek lánnyal valamerre de ez igen kevés és ha szerelmes beléd akkor tuti hogy arra gondol hogy randira hívtad.
2013. febr. 22. 16:29
 9/9 Emberek ***** válasza:
a legegyszerűbb, és legjobb módszer az az, ha elhívod, hogy beszélj vele arról, hogy Te mit szeretnél tőle, és elmondod, hogy csak barátként tekintesz rá. és ezzel sem őt, sem magad nem csapod be!
2013. febr. 22. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!