Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Merjek lépni? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjek lépni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van 1 lány, akivel párszor találkoztam. Nem tudom, hogy érez-e irántam valamit. Amikor együtt vagyunk jól eldumálunk, szóval nincsen csend, maximum 1-2 másodpercig. Meg merjem fogni a kezét, csók?

Jól jönnének tippek, ő az 1. olyan, aki iránt többet érzek. Még nem volt barátnőm, ezért eléggé amatőr vagyok.

18/f

2013. febr. 21. 21:43
 1/9 anonim válasza:
Merj.
2013. febr. 21. 21:45
 2/9 A kérdező kommentje:

Simán fogjam meg a kezét? Vagy kérdezzem meg előtte?

Bocs az amatőr kérdésekért :/

2013. febr. 21. 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:
El se olvasom... a válasz ja.
2013. febr. 21. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne kérdezd meg, hogy megfoghatod-e a kezét! Eszedbe ne jusson! Csak tedd meg és kész legyél határozott!
2013. febr. 21. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
ink hívd randira, nagyon gáz lenne, ha csak spontán lekapnád
2013. febr. 21. 21:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Semmiképpen se kérdezd meg, hogy megfoghatod-e a kezét. Csak egy kisfiú kér engedélyt. Ha meg akarod tenni, akkor tedd meg. Ne hirtelen, előtte legyen kicsi "flört" (bókok, akár a hátát is megérintheted, az kevésbé intim terület, mint a kéz), és szép finoman érj hozzá. Ha nem húzza el, az már jó jel is lehet.
2013. febr. 21. 21:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.
2013. febr. 21. 21:59
 8/9 anonim ***** válasza:
A lányok (többsége) szereti a határozott fiúkat. :) Ha megfogod a kezét, és nem húzza el, rád mosolyog, az jó jel. Némi szemezés után, pár másodperc múlva, mikor érzed hogy itt A Pillanat, akkor csókold meg, lazán. :) Sok sikert. 17/L
2013. febr. 23. 00:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. febr. 23. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!