Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kéne tegyek? (Randi)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tegyek? (Randi) <---segítség!

Figyelt kérdés
Sziasztok!15 éves fiú vagyok egy nagyon helyes szimpatikus 14 éves lányt hívtam el randira ez az első randim még nem volt barátnőm.Nem tudom milyen témákat kéne felhozzak.Segítenétek??Séta lesz a városban jön egy barátnője és nekem is egy barátom,de nembiztos,hogy jön.Segítsetek!
2013. febr. 21. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Alap dolgokról beszélj.

Ha első randi akkor meg kell ismernetek egymást alapszinten: pl: melyikőtök mit szeret, milyen életet él stb.

2013. febr. 21. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem kettesben lesztek,az nem is igazi randi.
2013. febr. 21. 20:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Én akartam így mivel így nem lesz kínos csend.Igen de ezekre a dolgokra hogyan kéne rákérdezzek? :(
2013. febr. 21. 20:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Őszintén viselkedj. Talán mond el, hogy nem szeretted volna a kínos csendet és ezért jöttek mások. Ez nem feltételen evidens, amíg nem közlik, de azután inkább pozitívum, mert megmutat egy picit belőled. Nem tudom honnan, mióta ismered, de rá tudsz kérdezni annyi mindenre. Mit csinál szabadidejében, miért, tesók, szokások, barátok, hobbik.
2013. febr. 21. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd a hobbijáról,gyerekkoráról,van-e háziállata,ha nincs,milyet szeretne,ételekről,italokról,milyen helyekre szetetne eljutni,mesélj róla,te milyen helyeken jártál,a suliról,mit hallgat,néz,olvas,időjárásról,szóval bármiről,a lényeg,h sokat nevessetek és jól érezzétek magatokat.
2013. febr. 21. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!