Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne vele viselkednem? 21/L
Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja találkozgatok egy sráccal, akit egy barátnőm mutatott be. Eddig 3-szor találkoztunk kettesben, plusz a szilvesztert közös társaságban ünnepeltük. A találkozókat ő kezdeményezte, de eddig még nem történt köztünk semmi. Se kézfogás, se csók, se semmi. Én most kezdek "rájönni", hogy tetszik a srác, ugyanis eddig szinte csak ismerkedtünk, mert előtte tök idegenek voltunk. Lehetséges, hogy ő csak barátként találkozgat velem, vagy ha többször elhív ide-oda, akkor tetszem neki? És most nekem mit kéne tennem, hogy kifejezzem, hogy tetszik? Konkrétan kezdeményezni nem akarok. Még sosem volt dolgom olyan sráccal, aki ennyire nem adta jelét, hogy tetszem neki.2013. jan. 3. 21:29
1/7 anonim válasza:
Én most kezdek "rájönni", hogy tetszik a srác,
Lehet, hogy a srác már rájött. és szeretne jobban megismerni, mert komoly kapcsolatot szeretne.
Ugye nem lenne jobb, ha mindjárt letámadott volna?
2/7 anonim válasza:
szia ne aggódj csak picit félénk :)))) hány éves a srác ?:) volt barátnője előtted vagy csak ilyen 1-2 naposak ? ha elhív többször is akkor ezer tuti százalék , hogy akar valamit csak nem mer kezdeményezni ha bejösz neki akkor kezdeményezz te nem égő az a srác valószínű picit félénk és fél , hogy mi lesz ha kezdeményez vagy sok elutasítást kapott és fél , hogy most is ez lesz próbálj picit te is közeledni ha nagyon megtetszik akkor meg te is léphetsz először :) remélem tudtam segíteni 21\F
3/7 anonim válasza:
Két dolog lehet, vagy ennyire béna, vagy ennyire profi. Ha utóbbi, akkor minden rendben lesz a maga idejében. Ha előbbi, hamarosan fel fog neked is tűnni, hogy nem pálya.
4/7 A kérdező kommentje:
Első! Valóban nem lett volna jobb, ha kapásból rám mászik. Akkor lehet, hogy nem is találkoztam volna vele többet.
Egy barátnője volt előttem (hosszú kapcsolat). Nekem elég magabiztosnak tűnik, szóval lehet, hogy inkább a profi kategória lesz. Amúgy egyidősek vagyunk.
2013. jan. 3. 21:40
5/7 anonim válasza:
Hát, akkor pedig dőlj hátra és sodródj az eseményekkel. Az ilyesmi általában jól szokott elsülni. :)
6/7 anonim válasza:
szerintem félénk picit te is kezdeményezz hidd el megfogja érni már ha persze tetszik a srác tényleg :) utána ő is magabiztosabb lesz mert úgyérzi hú ez a csaj is kezdeményezett tényleg bejövök neki én is akkor úgy állok hozzá tuti , hogy félénk az életem merném rá adni :)
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben utolsó, meggyőztél. Bátorítani fogom! :)
2013. jan. 3. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!