Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dzsonibrávó kérdése:
Lányok mire jó ez?
Figyelt kérdés
Elsősorban lányok véleményére\tanácsára lennék kiváncsi. Problémám hogy egyszerűen nem értem a nőket :S. PL. : Buliban, szórakozó helyen, egy lány odajött hozzám táncolni, tetszett is meg minden, nyaltuk faltuk egymást. Erre kimegyünk a levegőre és elkezdi hogy legyünk már barátok, és amúgy nem tetszem neki -. -, akkor minek flörtölt, és jött oda ő táncolni hozzám, (kezdeményezni)!? Sok hasonló eset volt\van, buliban fullra szemez velem mosolyog, flörtöl, oda megyek felkérem táncolni vagy egyéb és akkor jön hogy odébb megy a barátnőivel sutyorognak. Vagy a másik oda megyek és azt mondja van barátja. Minek hülyítitek az ember, nem értem, tovább nyomuljak ilyenkor, ez valami taktika nektek, valami próba elé állítás? :D. Amúgy lehet az a gond hogy túl rendes csávó vagyok!? , azt mondják haverok túl rendes vagyok, legyek bunkó, mert téll. az a tapasztalatom hogy a bunkó\parasztoknak csak úgy dőlnek a nők .21\F2013. febr. 22. 13:29
1/7 anonim válasza:
baze, mintha magamat olvastam volna :D
2/7 anonim válasza:
Az ilyenek mind unintelligens, buta libák; sz@rd le, felejtsd el őket.
3/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a sötét után mikor kimentek a világosra... hát, nem vagy túl szép? Vagy a flörttel kezdi, utána kezdtek beszélgetni, és rájön, hogy nem vagy az esete? Szerintem ott a baj- és a lányokkal van ilyen szempontból baj- hogy minden körültekintés nélkül másznak a pasikra a diszkóban... Előbb nyalja, aztán kérdi meg a nevét.
4/7 anonim válasza:
Jajj jajj gyerekek... Azt hiszitek, ha rátok mosolyognak, smacikáznak, tapiznak, esetleg megriszálják előttetek a s*ggüket, akkor titeket akarnak? Egyszerűen buliznak, igazán tetszik nekik, hogy csábítanak, hogy a pasik farka rájuk áll...stb stb. Ez nem arról szól, hogy most akkor bármit is akarnának tőletek. Eleve milyen jól néz ki nekik, hogy nyomulnak rájuk a pasik, tök menőőő...
Remélem értitek....
5/7 anonim válasza:
Ezek olyanok, amilyenek: üres, buta libák.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ne is reménykedjek hogy egy buliban, szórakozóhelyen a nők komoly kapcsolatot keresnek !? Akkor ahogy az egyik válaszoló írta, csak élvezik hogy nyomulunk rájuk, aztán kiröhögnek minket ? De persze aztán sírnak hogy nem találják a nagy Ő-t :D! De am már észrevettem hogy még egy ABC- ben vagy egy nagyobb üzletben is komolyabb kapcsolatot lehet kialakítani :D:D vicces
2013. febr. 22. 13:57
7/7 anonim válasza:
Senki nem mondta h nem találhatsz, sőt azt sem mondta senki, hogy ők sírnak, hogy nem találják a nagy őt. Lehet valaki sír, valaki nem, lehet valaki összejönne egy sráccal buliból, valaki meg nem. De nyilván ha azt tapasztalod amit tapasztalsz, akkor épp lesz@rnak téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!