Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ezt mire véljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés
Adott szituáció: van barátotok,és mondjuk van egy másik fiú,aki sose keres titeket,akkor ti miért kezditek el keresni? Ha egyszer barátod van,miért akarsz más fiúval flörtölgetni,aki ráadásul sose keres téged. Mire jó ez? Nem tudom ezt mire vélni.
2012. aug. 9. 00:49
 1/10 anonim ***** válasza:
mert a ribancoknak mindig az kell aki lesz@rja őket
2012. aug. 9. 00:50
 2/10 anonim ***** válasza:
viszket a nuni:D
 3/10 anonim ***** válasza:
Érdeklődik irántad,ha annyira szeretné a barátját,akkor nyugton maradna.
 4/10 anonim ***** válasza:
Nyugi csak addig csinálja ezt, amíg te nem akarsz majd valami többet. Akkor a képedbe röhög és visszarohan. És te leszel elmondva mindenféle csábítónak.
2012. aug. 9. 00:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Fő a változatosság, uncsi mindíg ugyanazzal a spermával puncit öblíteni!
2012. aug. 9. 00:56
 6/10 Macs1209 ***** válasza:
100%
Konkrétan flörtölni akar vele? Vagy csak ismeri, aztán hiányzik neki pl hogy egy jót beszélgessenek (nem baszélgessenek).
2012. aug. 9. 00:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Bocs. De én férfiból vagyok,és ha egy lányt megkeresek,akkor minimum akarok tőle valamit. Gondolom a nők is ilyenek. Hát ők is csak emberek,vagy mi.
2012. aug. 9. 00:58
 8/10 Macs1209 ***** válasza:

Nézd, pont a napokban hívott fel egy régi barátnőm

(sosem volt köztünk semmi). Gyereke van, barátja, és mivel hónapok óta nem beszéltünk, eszébe jutottam, és

felhívott....

Akkor ő most egyből akar tőlem valamit? Hülye elgondolás..

2012. aug. 9. 00:59
 9/10 anonim válasza:
Egyszerű: mert az elérhetetlen mindig vonz egy kicsit... De azért te ne legyél elérhetetlen hissz a barátja vagy
2012. aug. 9. 11:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, mi nem csak azért barátkozhatunk egy fiúval, hogy szexeljünk/flörtöljünk. Nekem például vannak férfiismerőseim, akiket tisztelek mint embert, de férfiként kimondottan taszítanak. Én is nagyot néztem, amikor megtudtam, hogy egy férfi részéről nincs megbecsülés libidó nélkül.
2012. aug. 9. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!