Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mire gondolok, ha egy fiú elhív valahova titeket?
Figyelt kérdés
El szeretném hívni az egyik lány olsztálytársamat valahova. Ritkán beszélünk, mert viszonylag visszahúzódó típus és így nem könnyű vele a kapcsolatépítés. Arra gondoltam, hogy megkérdezem, hogy találkoznánk-e valahol mert csak az iskolában beszélünk. A kérdésem arra vonatkozna, hogy nagy valószínűséggel rögtön az fog-e az eszébe jutni, hogy én akarhatok tőle valamit.2013. jan. 17. 14:17
1/13 anonim válasza:
ha egyébként nem járok el együtt valahova haverilag, akkor nagy valószínűséggel azt fogja gondolni, h randira hívod
2/13 anonim válasza:
jó hogy az fog eszébe jutni, hogy akarsz tőle valamit :)
Istenem!
3/13 anonim válasza:
Nekem az jutna eszembe,hogy akarsz valamit,de ha hozzáteszed,hogy csak barátként,akkor az úgy más. Amúgy én ilyen visszahúzódó típus vagyok suliban, és nagyon örülnék neki, ha elhívnál, mert sulin kívül teljesen más vagyok. :)
4/13 anonim válasza:
"hozzáteszed,hogy csak barátként"
Az meg egyenes út az úgynevezett "barátzónába" úgyhogy ezt se tedd. Valami a kettő között van ami elvileg arany középút...
5/13 anonim válasza:
ha engem elhív egy fiú randira (és bejön) az első gondolatom az, hogy mit vegyek fel, de tényleg:D
6/13 anonim válasza:
Pl.
én most szeretném ha egy férfi elhívna magával. Lehet hogy ő többet akar, mint barátság, de talán félne attól, hogy én nem, ezért azt mondaná, hogy "csak mint barát". Elfogadnám a meghívást, de szomorú lennék, hogy csak mint barát és soha többé nem szemeznék vele, nem mosolyognék úgy rá távolról.
Én is egy visszahúzódó lány vagyok.
Miért nem mondod azt, hogy meg szeretnéd ismerni és ezért.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is így gondolom, hogy rögtön ez jutna eszébe, ezért fogalmazódott meg bennem ez a kérdés. Pedig nem szeretném, ha rögtön rájönne, mert a körülményekből kiindulva nem valószínű, hogy eljönne.
2013. jan. 17. 14:26
8/13 anonim válasza:
Én is arra gondolnék, hogy tetszem neki. Szerintem a nők/lányok hiúk és szeretik azt gondolni, hogy tetszik a fiúnak/férfinak ha elhívja valahová..
9/13 anonim válasza:
Én hívtam meg így lányt valahova de végül bizonyos dolgok miatt nem jött össze a találkozó....azóta kerül mint a tüzet! Pedig előtte szemezett velem,mosolygott volt fizikai érintkezés nevetgélés is, a szemében láttam hogy másként néz rám.Ma mag inkább átnéz rajtam mintha szellem lennék. Kezdhetem előről...
10/13 anonim válasza:
Bár azt azért nem árt közölni a csajjal, hogy vagy fizeti a saját részét vagy a felső limit max egy ezres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!