Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mire gondolok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mire gondolok, ha egy fiú elhív valahova titeket?

Figyelt kérdés
El szeretném hívni az egyik lány olsztálytársamat valahova. Ritkán beszélünk, mert viszonylag visszahúzódó típus és így nem könnyű vele a kapcsolatépítés. Arra gondoltam, hogy megkérdezem, hogy találkoznánk-e valahol mert csak az iskolában beszélünk. A kérdésem arra vonatkozna, hogy nagy valószínűséggel rögtön az fog-e az eszébe jutni, hogy én akarhatok tőle valamit.
2013. jan. 17. 14:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Első alkalommal nem is szerettem volna költségekbe verni sem magamat sem őt.
2013. jan. 17. 14:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát nekem az a meglátásom, hogy igen, azt fogja gondolni, hogy akarsz valamit... főleg, ha nem nagyon szoktatok beszélgetni. Nem kérdés, hogy ezt gondolja majd.

De igazából tök mindegy, mit mondasz neki, mert vagy bejössz neki vagy nem. Ha bejössz neki, akkor igent fog mondani, ha meg nem jössz be neki, akkor pedig lekoptat. Úgyhogy azon ne agyalj, mit mondasz neki. Csak valami olyasmit, hogy lenne-e kedve veled suli után elmenni ide-vagy oda beszélgetni, ismerkedni :D

Azt miből gondolod, hogy nincs nála esélyed? :D Vagy valami olyasmit írtál, hogy negatívan jönne le neki, ha látná, hogy akarsz valamit.

Lehet, először inkább beszélgetni kéne vele csak úgy sziplán a szünetekben. FB-on is csetelni vele stb., jobban a bizalmába férkőzni. Egy csajnak furcsán jön le, ha csak így a semmiből elhívod randira... Inkább beszélgess vele előtte pár alkalommal vagy nem tudom...

2013. jan. 17. 15:02
 13/13 A kérdező kommentje:
Adódott egy alkalom, megtudtam, hogy egyedül utazik és felajánlottam, hogy elkísérem, de nem fogadta el.
2013. jan. 20. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!