Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 3. randin csók. Ez már "elvárás"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3. randin csók. Ez már "elvárás"?

Figyelt kérdés
Pénteken randizom 3. alkalommal egy fiúval, de eddig nem történt semmi. A legjobb barátnőm szerint ilyenkor már esélyes a csók, meg mondjuk a fiú is mondta egy ismerősünknek, hogy mennyire vágyik már arra hogy megcsókolhasson. Hogy "ez az álma". De ez már tényleg szükséges ilyenkor?
2013. febr. 20. 16:13
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Nekem elsőn is elvárás... csók nélkül nincs randi!! :)

20f

2013. febr. 20. 17:20
 22/38 anonim ***** válasza:

Hát, én elvárom, pedig nő vagyok.

Szükség van ilyen jellegű jelzésekre is, különben pakolom a barátzónába. Aki szexuálisan nem vonzódik hozzám, vagy annak balf*szságból nem adja jelét, azt sajnálom, de nem tudom kezelni.

2013. febr. 20. 18:30
 23/38 A kérdező kommentje:

Ma megint felhozta hogy "Remélem a jól megérdemelt csókomat meg fogom kapni".

Miért könyörög érte ennyire? :D Nálam inkább ellenkező érzést vált ki ha ilyen....Sokkal jobb lett volna ha hirtelen lekap :D De így rákészülni...

2013. febr. 21. 18:33
 24/38 anonim ***** válasza:
Mert már a harmadik randinál tartotok és még csak le sem szoptad ... Gondolom valami megerősítés neki is kellene, hogy nem feleslegesen fekteti beléd az energiát és pénzt ...
2013. febr. 21. 18:44
 25/38 anonim ***** válasza:
Hát elég félénk srác... :/
2013. febr. 21. 18:49
 26/38 A kérdező kommentje:

350 ft-ot költött eddig rám, annyira nem sok azt sztem. És hetente 1 alkalommal találkoztunk eddig, péntekenként. Ráadásul az első és második között 2 hét telt el, szóval 1 hónap alatt 2 randink volt eddig.

Jó, gondolom ő nincs ehhez hozzászokva, hogy ilyen későn van csók.

2013. febr. 21. 18:51
 27/38 A kérdező kommentje:
Miért gondolod hogy félénk?
2013. febr. 21. 19:35
 28/38 anonim ***** válasza:
Mert kerülgeti a dolgot, és nem meri megcsinálni. Pedig ez egy olyan dolog, amit csinálni kell, nem beszélni róla... Nem meri!
2013. febr. 21. 19:42
 29/38 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van! Megszólítani is alig mert, én szóltam hozzá először is. Azt mondta "Nem mertem nyitni feléd" de közben meg olyan nagyszájú tud lenni...Ezért gondoltam azt, hogy nem mond igazat. Mert fura hogy ennyire fél. Tőlem :D
2013. febr. 21. 19:47
 30/38 anonim ***** válasza:
Hát igen...kb mintha arra várna,hogy te csókold meg őt...
2013. febr. 21. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!