Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 3. randin csók. Ez már "elvárás"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3. randin csók. Ez már "elvárás"?

Figyelt kérdés
Pénteken randizom 3. alkalommal egy fiúval, de eddig nem történt semmi. A legjobb barátnőm szerint ilyenkor már esélyes a csók, meg mondjuk a fiú is mondta egy ismerősünknek, hogy mennyire vágyik már arra hogy megcsókolhasson. Hogy "ez az álma". De ez már tényleg szükséges ilyenkor?
2013. febr. 20. 16:13
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

7--es újra.

De ha nem érzed,hogy megakarod csokólni,vagy vágynál rá,akkor a 4-ik randi már feleslges, szerintem....

2013. febr. 20. 16:22
 12/38 anonim ***** válasza:
Semmilyen írott, vagy íratlan szabály nincs arra, hogy mikor jön el az ideje a csóknak. Csak hagyd, hogy megtörténjen, amikor eljön az ideje! :)
 13/38 A kérdező kommentje:

Na igazad van, egy szájra puszi már mondjuk beleférne. Ez eszembe sem jutott. Abban benne lennék :)

Nem, nem próbálkozott. Vagyis jó, láttam a szemeiben hogy benne lenne, de nem nagyon adtam neki rá lehetőséget :D

14/38 anonim ***** válasza:
44%

ja és az 5.-nél sex.....

nincs olyan h mikor mit kell vagy nem

én anno a 2ik randin lefeküdtem vele de csak h túlegyek rajta és végre leszálljon rólam ....

erre most a férjem :-D

15/38 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

tedd azt hogy ha meg akar csókolni, addj egy szájra puszi csók helyett, és utána elhúzodni, nem is bántod meg vele annyira, és nem is kap meg mindent ;)

2013. febr. 20. 16:24
 16/38 A kérdező kommentje:

Jó, jó ötlet! :)

Köszönöm!! :))

2013. febr. 20. 16:25
 17/38 anonim ***** válasza:

Nem elvárás. Ha nem érzed még,hogy meg kell történnie akkor még várj.

Nálunk már az első randin volt csók,a másodikon szex is és 3 éve együtt vagyunk már és nem láttam értelmét várni mert tudtam,h őt akarom.

2013. febr. 20. 16:26
 18/38 anonim ***** válasza:
0%
Én pl. a szexet is elvárom az első randin. Különben minek randiznánk?
2013. febr. 20. 16:26
 19/38 anonim ***** válasza:

1.es vagyok :)

Nincs mit, de így legalább nem lombozod le, de egy kis kiváncsíság is előjön benne... és te is el tudod dönteni utána, hogy akarod a csókot vagy nem :)

2013. febr. 20. 16:28
 20/38 anonim válasza:
felnőttek ilyenkor már dugni szoktak ;)
2013. febr. 20. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!