Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy hülye kérdés, de szerintem az én koromban normális . Hogy kell smárolni, mi a lényege? 12/F
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 19:54
1/3 anonim 

válasza:

ez nem egy tétel, ennek nincs elve. Ha eljön a sor, akkor érezni fogod
2/3 A kérdező kommentje:
Már eljött,de kb 2 másodperc volt,ugy éreztem,láttam h a lánynak nem nagyon tetszett
2013. febr. 19. 20:07
3/3 anonim 

válasza:

Nézd meg, hogy a filmekben hogy csinálják. Persze ne a latin szappanoperákat vegyük alapuk, ahol az asztal tetején matatnak nyelvvel egymás torkában :DD
Ettél már fagyit? Na, csináltad már úgy, hogy nem nyelvvel nyaltad, hanem úgy az ajkaddal "haraptad", és utána ilyen csúcsos maradt a fagyi? Na kb azt kell itt is.
Először nem muszály nyelvvel, utána már kicsit áttolhatod, de ne a torkáig :D
Emlékszem, 13 évesen én is itt kérdezgettem hogy hogy kell, és mindenki azzal traktált hogy érezni kell. Hát nem éreztem elsőre :DDD
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!