Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3. randin csók. Ez már "elvárás"?
Figyelt kérdés
Pénteken randizom 3. alkalommal egy fiúval, de eddig nem történt semmi. A legjobb barátnőm szerint ilyenkor már esélyes a csók, meg mondjuk a fiú is mondta egy ismerősünknek, hogy mennyire vágyik már arra hogy megcsókolhasson. Hogy "ez az álma". De ez már tényleg szükséges ilyenkor?2013. febr. 20. 16:13
1/38 anonim válasza:
Akkor csókolod meg amikor úgy érzed, hogy téleg akarod :)
2/38 A kérdező kommentje:
Elmúltunk már 20 évesek.
2013. febr. 20. 16:14
3/38 A kérdező kommentje:
Nekem magamtól még annyira nem jutott volna eszembe. De így hogy ő mondogatja, kicsit megijedtem. Vagyis akarom is meg nem is. :S
2013. febr. 20. 16:15
5/38 anonim válasza:
Nem azért írtam, hogy a korod miatt, de nem szabály hogy 3.-ra, ahogy érzed :)
6/38 anonim válasza:
Nem elvárás amikor jólesik, ő sem próbálkozott nem? Úgy értem persze mondta a srác de nem próbálkozott nem? Meg hát attól is függ előtte ismertétek egymást vagy a randik előtt nem igazán?
7/38 anonim válasza:
Nem elvárás,de jelent valamit.Mert azért akkor már kezdenek kialakulni érzések,és sokminden eldől egy csók után.De ha nem is csók,egy szájra puszi minimum.
8/38 A kérdező kommentje:
De ha meg akar, én meg akkor abban a pillanatban nem? Nem akarom hogy úgy érezze hülyét csinálok belőle, mert amúgy egy nagyon jólelkű fiú. Meg tényleg kedvelem, csak még nem érzem úgy hogy "de jó lenne megcsókolni"....
2013. febr. 20. 16:20
9/38 anonim válasza:
A mostani barátom már az első randi (és egyben első találkozás is) végén meg akart csókolni. Nem hagytam. Majd a következő randin sem. Addig-addig húztam- persze,nem csak incselkedésből, hanem tényleg nem éreztem még helyénvalónak- hogy elértem nála, ne csak a megszokás kedvéért akarjon megcsókolni. :) És ez a "játék" amellett, hogy kicsit különlegesnek számítottam így az eddigiekhez képest, vágyakozott utánam, stb, hát az egy csomó kellemes érzéssel töltött el, és elég időt adott arra, hogy én is akarjam már végül a dolgot :)
10/38 anonim válasza:
Hm, mi az első randin csókolóztunk...
Májusban leszünk 10 éves házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!