Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy kis segítségre lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis segítségre lenne szükségem?!

Figyelt kérdés

Szóval, elhívtam egy fiút randira. Hozzáteszem ez lenne az első randim a netről. Nagyon tetszik a srác, szerintem én is nagyon szimpatikus vagyok neki (nyilván, mert akkor nem lenne kedve találkozni velem) és most belegondoltam, hogy hogy is lesz. Fiúkhoz szólna a kérdésem, de a lányok tanácsát is szívesen megfogadnám. Hogyan legyen a hajam? Nagyon hosszú hajam van, nem könnyű vele megbirkóznom, általában bubiban hordom vagy felkötve copfba. A bubi azért előnyös, mert kicsit puffancs a pofim, és ez a hajviselet picit megnyújtja az arcom, de őszintén megvalva már unom. A copf azért nem jó, a puffancs arcom miatt. Ha pedig simán csak úgy kiengedem akkor a súlytól lapos lesz, amit nem szeretek. Ha kell valakinek kép, akkor szóljon és küldök. De itt inkább arra lennék kíváncsi, hogy ti fiúk melyik hajtípust kedvelitek (nyilván ne rövidet írjatok, mert nem fogom levágatni a hajam). A következő gondom a ruha. Szeretek lazán öltözködni, így valószínűleg a ruhám egy farmer lesz (vagy fekete vagy kék, ezt sem tudom igazán). Aztán milyen legyen a póló? Ha egy olyan srácról van szó, aki nem éppen nőcsábász, akkor úgy gondolom, hogy a totál kivágott pólót hanyagoljam, főleg hogy 85D-sek a melleim. Szóval valami kevésbé kivágott pólóra/pulóverre gondoltam. Aztán például, hogy hogyan kell hát úgymond viselkedni? Mit szerettek? Ha csöndesebb, vagy ha sokat beszél? Milyen szarvashibákat lehet véteni?

Azért a csajok tanácsát is kérem, főleg a ruha és a haj ügyben. Ha valaki megtisztel egy privát üzenettel, azt nagyra értékelem.

Köszönöm szépen előre is.

Jah ezt majdnem elfelejtettem leírni, hogy én 19 vagyok (bár ebből a leírásból nem tűnök annyinak, hát igen, mert tapasztalatlan vagyok ilyen téren) a srác pedig 24.

2013. febr. 19. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
küldj képet, és megmondom
2013. febr. 19. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:

"elhívtam egy fiút randira" itt kezdődik a gond.

Elhívsz egy fiút randira és azon problémázol 19 évesen, hogy mit vegyél fel és mekkorák a melleid? Nem írom le, hogy mit gondolok erről.

22/L

2013. febr. 19. 17:37
 3/3 carpediem1983 ***** válasza:
Maximálisan egyetértek az előttem szólóval
2013. febr. 19. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!