Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, másnak is nehéz vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, másnak is nehéz vagy szinte lehetetlen olyan lányt találnia, aki őt helyesne tartaná?

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Javíts magadon.
2013. febr. 19. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Mindenki tetszik valakinek, ez tény. A baj sokszor azzal van, hogy a magukat csúnyának tartó fiúk is a szép lányok kegyeit keresik!!!

Hát akkor ne csodálkozzanak. Legyen mindenkinek önkritikája, és ha ő maga sem úgy néz ki, mint Brad Pitt, akkor ne akarjon magának Angelina Jolie-t, hanem érje be kevesebbel.

2013. febr. 19. 14:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem nehéz.
2013. febr. 19. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:
2-es, te se vagy normális. Az egy dolog, hogy valaki nem egy Brad Pitt, de mégis ki szabja meg, hogy Angelina Jolie-nak csak Brad Pitt jön be? Láttad te a korábbi pasijat? Egyébként meg egy kevésbé szép embernek már miért ne lehetne akármilyen elvárása másokkal szemben ugyanúgy, mint egy olyannak, aki szép? Nem a felszínes libákat kell keresni, és ennyi.
2013. febr. 19. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen. Nem vagy egyedül. Én se találtam még magamnak bnőt, pedig próbálkoztam sokfélénél, szépnél, rondánál. Abban reménykedem, hogy az igaz szerelem létezik és vak.
2013. febr. 19. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
ja de ez a különbség, ha azt mondom én egy helyes pasit keresek, felszínes liba vagyok, ha egy férfi keres szép lányokat akkor az az alap, jól teszi.
2013. febr. 19. 17:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Na, de mi van olyankor, ha néhány lány helyesnek tartott már mások viszont lerondáztak. Most mondhatom magam helyesnek meg rondának is ilyen alapon. Szerintem a lányok igényei magasabbak külsőre, legalábbis én úgy látom. Nekem sok lány tetszik, de azok közül szinte lehetetlen olyan találni, akinek én is bejönnék.
2013. febr. 19. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!