Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak miért minimum elvárás az hogy pasi legyen helyes, gazdag, izmos és kellően bunkó?
Legyen helyes. :) De ez relatív. Akikért én odáig vagyok, a barátnőimnek általában nem az eseteik. Nem elvárás a kockás has, de punnyadt, nagy pocak és a lötyögő kar taszító. Nem kell gazdagnak lennie, de igenis legyenek elképzelései a jövőjével kapcsolatban.Nem fogok olyan sráccal járni, akinek az az életcélja, hogy kiszolgáló legyen a mekiben. Nem azt akarom, hogy diplomája legyen feltétlenül, mert egy ügyes szakmunkás az én szememben ér annyit, mint egy ügyvéd, mérnök vagy bármi más. Mikor értitek már meg, hogy a lányoknak nem bunkó fiú kell? Ezt csak azok a lükék találták ki, akiket a lányok elutasítottak, mert már megfulladtak a túlzott nyomulásuktól, és érzelgősségüktől. Én igenis elvárom egy fiútól, hogy pl. kinyissa előttem az ajtót, ez pedig nem a bunkó fiúk ismertetőjele. Fontos még, hogy lehessen vele normálisan beszélgetni, és legyen vicces.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!