Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 18-20 éves lányok mit várnak el egy fiútól?
Figyelt kérdés
Tehát milyen stílusú megjelenést , viselkedést
Én úgy érzem megvan bennem minden nem tartom magamat selejtnek se de valahogy nem akar összejönni egy csajjal se :/ kicsit aggódok és nemtudom mit tegyek..!
20/f
2013. febr. 16. 14:16
1/7 anonim válasza:
Ha nem jön össze nincs mese selejt vagy! Ne hazudj magadnak később rosszabb lesz!
2/7 anonim válasza:
Mi az,hogy nem jön össze egy csajjal se?
Te minek gondolod ezt?Valami vizsgának?
A csajozásnak kalandozásról kéne szólni,hogy jól érzed magad,szórakozol.Könnyed kis szórakozás,és nem pedig valami fontos dologról amin az életed múlik
3/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm az önbizalomtól csak szét durranok..:))
2013. febr. 16. 14:21
4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én valamiért nem tudok egyszerűen megdugni valakit nekem ez nem megy.
Szerelmes szeretnék lenni és nem csak egy 1hónapos jövök megyek baszunk és kész kapcsolatot..
2013. febr. 16. 14:23
5/7 anonim válasza:
nem vagy selejt, csak nem volt szerencséd. nézz ki jól legyél határozott,magabiztos,megértő meg mittomén amit a csajok így általában szeretnek, de ez ugyebár egyénfüggő is hogy mit szeret. Az a szerencse hogy a legtöbb lány úgy van vele -legalábbis akiket ismertem eddig- hogy ha az egyik nincs meg akkor a másik ellensúlyozhatja.
6/7 anonim válasza:
"A mai 18-20 éves lányok mit várnak el egy fiútól?"
18-20 centis f.szt
7/7 anonim válasza:
Legyen életed, és ne csak a csajok körül forogjon a világ. a nőknek pasi és férfi kell, nem egy pincsi aki csak utánuk szalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!