Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajoknak miért minimum...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak miért minimum elvárás az hogy pasi legyen helyes, gazdag, izmos és kellően bunkó?

Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 22:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, keresgélj már máshol...az én környezetemben élő csajok, barátaim közül egyiküknek SE ez a feltétele ha pasit akar...sőt, lassan már külön szervezetet is létre lehetne hozni "miért használnak ki a pasik?" címmel, mert tény és való hogy körülöttem több f.sz van mint normális hímegyed.

Aki rossz helyen keresgél az ne is találjon normális csajt mert nem érdemli meg.

2013. febr. 18. 22:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a helyzet az, hogy hímnemű vagyok.

100 kg-on felül vagyok, mondjuk 189 cm vagyok. (Egy kérdés alá már írtam, hogy Fürdőben nem csajoznék azért, de nem vagyok kimondottan kövér, de izmos semmiképpen.)

Abszolút nem vagyok pénzes, hát, hogy helyes vagyok-e, nem tudom. Voltak komoly kapcsolataim, soha nem azért volt vége, mert nem vagyok gazdag.

Szerintem egészen egyszerűen, megint feltett egy kérdést egy olyan kérdező, aki képtelen a nők felé nyitni...

Vagy azért, mert képtelen egy bizonyos kommunikációs szintet megütni, amire egy nőnek felkeltené az érdeklődését, vagy csak fél tőlük és most itt éli ki saját frusztrációját.

2013. febr. 18. 22:58
 13/21 anonim ***** válasza:
Én beértem a "kellően bunkó" nélkül is.... :D
2013. febr. 18. 23:02
 14/21 anonim ***** válasza:
73%

Lehet, hogy bennem van a hiba, de nálam egyik pont sem elvárás.

A helyesség relatív, a gazdagság nem határozza meg a szerelmet, az izmoktól egy pasi nem lesz figyelmesebb és kinek kell egy bunkó?

2013. febr. 18. 23:05
 15/21 anonim ***** válasza:
69%

Istenem, könyörgöm ments meg,,... hol élsz te,?! valami utopiában ahol mindenki gazdag és tökéletes?

Valaki irta hogy kapcsold ki a gépet és huzd ki, na ezt a részét tedd meg, a többit nem olvastam. Én is igy teszek, féléve nem voltam az oldalon de azt hiszem pont jó kérdést fogtam ki hogy jöhessen ujabb 6hónap

2013. febr. 18. 23:07
 16/21 Valkoinen perhonen ***** válasza:
70%
NŐK között keresgélj, ne a "csajok"-nál. :)
2013. febr. 18. 23:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha normális körökben mozgolódsz akkor ezeket a riban.cokat kizárhatod az életedből,igaz így nem lesz sok nő ismerősöd de aki lesz azok biztos hogy rendesek, és nem csak azt nézik majd hogy mennyi pénzed van.Nekem már van egy ilyen lány ismerősöm aki tud gondolkodni és nem egy bunkó, paraszt,kigyűrt köcsögöt választ magának, de kevés az ilyen lány.kb 90% a fent leírtak közé tartozik.
2013. febr. 19. 01:45
 18/21 anonim ***** válasza:
35%

Rákattantam erre a kérdéskörre. Egy másik válaszban leírtam, miért. Jah, kicsit rosszul teszed fel a kérdést, mert így a b&nkó alatt a lányok egyből "szándékosan?" egy Hitlert asszociálnak be maguknak, de mikor élőben eléjük kerül egy b&nkó, akire a kérdező gondol: pl. "Istenes Bence a VIVA műsorvezető" vagy régebben Sebestyén Balázs a VIVÁról, akkor őket hű de aranyos fiúkának értékelik, miközben nem tudom eldönteni, melyik volt a g&cibb csajozás és kihasználás terén? És melyikük használta ki jobban a nőket, akik csak a hű de aranyos, hű de ismert, hű de jó fej pasit látták bennük! Ez a nem ismert embereknél is így van! A lányoknak alapjában a b&nkó kell, de ők "szándékosan?" jónak akarják ezeket látni...

ha máshogy fogalmazom meg, akkor az utcán a dagadt, mondjuk 4-es csávónak is van persze barátnője egy 2-es csaj személyében! Egy 6-os fiúnak is van barátnője egy 4-es lány személyében! A nőknek MINDIG A JOBB KELL!

Valamelyik lány válaszoló írta itt, hogy nem tudják eldönteni, hogy melyik csávó a nagyobb g&ci velük! JÓREGGELT LÁNYOK!!!!!!! Erről beszélünk!!!!!! Nem a fiúkkal van a baj, hanem a TI VÁLASZTÁSAITOKKAL!!!! Nem kenhetitek a fiúkra, mert a döntés mindig a tiétek!

Majd ha felébredtek az álomvilágból, és ha 6-osok vagytok nem a 8-9-esre buktok, hanem a 6-osokra, akkor majd nem lesztek kihasználva!!!! Amíg ezt a csöpp agyatokkal nem tudjátok felfogni, addig bizony ki lesztek használva!

Tisztelet a KIVÉTELNEK!!! ÚGY 1000 lányból van egy!

2013. febr. 19. 03:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Istenem! :D

Nálam a helyes azt jelenti, hogy okos, művelt, illemtudó. Kérdező, a gazdag és a pénzes között van különbség, de gondolom nem érted, hogy mi az, majd talán rájössz. Izmos? Egyáltalán nem érdekel, hogy izmos -e, vagy sem, csak ne legyen lusta, tunya. A sörhas pedig cuki. :) Bunkó? Nekem nem kell bunkó pasi. Apukám minden egyes pasimnak megmondta, amint először belépett a házunkba, hogy ha megtudja, hogy bármilyen módon bántott engem, vele gyűlik meg a baja. :) Felesleges volt mondania, mert mindig olyat választottam, aki rendes volt. :)

2013. febr. 19. 13:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Hééé... hééé ne túlozzuk homiskac!

Én nem vagyok gazdag :'( Mindig mindenkit lehúzok a g*cimba, mégis jobbnál jobb kiscsajokkal kavarok. BBár magas vagyok, jóképű és ki vagyok b@szva. Ja meg bunkó is vagyok, vagyis inkább diplomatikus...

2013. febr. 19. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!