Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet meghódítani egy goth lányt?
...és utána küld el a Puruttyának!:)
Szerintem attól is függhet a sikered, hogy a lány mennyire vaskalapos a zenék szerinti kasztosodás kérdésben. Ha túl tud lépni azon, hogy Te mondjuk David Guettat meg Basshunter szerets, ő meg Cradle of Filth-et, akkor fogj egy hagyományos értelemben vett udvarlásba! Ha viszont keményen elhatárolódik (lásd a korábbi hozzászólást), akkor ELKÉPZELHETŐ, hogy csak az idődet vesztegeted vele. Tégy egy próbát, úgyis akkor derül ki minden!
Ugyanúgy mint bármelyik másik lányt.
Azon viszont gondolkozz el, hogy tényleg ez kell-e neked. Tudom, nagyon vonzó meg izgis, hogy fűzőt hord, bőrnadrágot, szép hosszú körmei, haja van stb., de ez általában azért van, mert Ő ezt tartja vonzónak. Ergó ha vonzó pasit keres, valószínüleg goth vagy hasonló lesz az illető, mert pasiban is olyan az ideálja.
Ez most így nagyon sznobnak hangzik, de ha jobban belegondolsz, jelentősen megkönnyíti párkapcsolatot, ha nincs olyan nagy stílusbeli ellentét. Elviszed-e olyan helyre bulizni ahol ő is jólérzi magát? Vagy mindig elengeded bulizni a saját köreivel? Féltékeny leszel majd, ha továbbra is fűzőben jár, ami mitagadás igen szép dekoltázst csinál? Agyadra megy-e a ködös erdőben a romantikus séta? Hosszú távon elviseled a zenéit? Zavarna-e mondjuk egy morbidabb kép a falon ha nála alszol? Satöbbi.
Nem fog tudni a kedvedért teljesen megváltozni, és ha nagyon lekorlátozod, valószínüleg ki fog tenni.
A nagyon vegyes párok esetén mindig azon gondolkozom, hogy ott valaki nem igazán önmaga a saját stílusában. Vagy a nemgoth emberke szeretne igazából goth lenni, vagy a goth fél van eltévedve.
Punkokkal, metálosokkal, rockerekkel párosítva általában megvan a közös hang, de ha abszolúte nem tartozol ezekbe a körökbe szerintem ne eröltesd a dolgot. Ugyan a tolerancia és a szerelem sokmindenre képes, a tapasztalat szerint az ilyennek hosszú távon sokszor sírás lessz a vége.
"Elraboltad a szívemet... még jó, hogy van másik öt darab lefagyasztva a frigóban..."
"Nagyon szép pókhálók vannak az ágyam fölött a plafonon... megnézed őket?"
"Jól néz ki rajtad az a fűző, de még jobba nézne ki az ágyam mellett a padlón..."
"Képzeld, én vámpír vagyok... De csak havonta egyszer egy pár napig."
Oké ezek inkább a vicc kategóriások, inkább legyél hozzá kedves, beszélgess vele, kérdezd filmekről, könyvről, zenékről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!