Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet meghódítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet meghódítani egy goth lányt?

Figyelt kérdés
Tehát ha az én stílusom nem goth, viszont érdekel a téma. Egyáltalán van rá esély?
2009. szept. 8. 10:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Olvasgass utána egy kicsit a témának, hívd el vacsorázni magadhoz, - nem kell túlzásba vinni - díszítsed fel a szobát egy kicsit, romantikus muzsika helyett halkan szóljon valami lassú, de stílusához illő zene.
2009. szept. 8. 10:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Abból a miszkoncepcióból indulsz ki hogy minden goth lány egyforma bánásmódot kíván meg. Helyette inkább gyűjts információt róla hogy vajon mit is szerethet és milyen ember, és aszerint tervezd meg a randevút.

A párom például rocker de az nem azt jelenti hogy az első randin elhívtam volna Nightwish koncertre vagy egy füstös kocsmába sörözni, inkább barátként indítottam és megtudtam tőle mi is az amit igazán szeret és hogyan is képzeli az ilyen dolgokat. Amikor elhívtam randizni, már kb megvolt egy kép arról milyen is a számára eszményi randevú.

Meglepődnél ha tudnád, mennyire más néha az ember a haverokkal, barátokkal, és mennyire más az amit a jövendőbeli párjától elvár.

Szóval ne abból indulj ki hogy ez a lány goth és ezért neked is valami olyasmivé kell válnod hogy bevágódj nála, add magad mert a bevágódás hosszú távon csak bénán sülhet el.

2009. szept. 8. 11:02
 3/14 IQnindzsa ***** válasza:
73%
Mondd .hogy vámpír vagy és a vérét akarod! :D
2009. szept. 8. 11:04
 4/14 anonim ***** válasza:
72%

Ugyanúgy, mint egy átlagos lányt.

Azért, mert mi rockerek csak a HANGSZERELT(amihez tudás is kell!!) zenét szeretjük(ami a sok mocskos konzervatív keresztény számára sátáni és a sok öntelt csak hat haverral a háta mögött kötekedni tudó diszkós számára undorító és szar zene) és beülünk egy kocsmába meginni valakit mi nem vagyunk attól, SEM sátánisták, SEM drogosok, SEM alkoholisták, SEM IGÉNYTELENEK( mi is szoktunk fürödni b*szd meg)

2009. szept. 8. 11:20
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

Előző vagyok!

Kissé elfogultan válaszoltam, amit ne végy figyelembe.

De a lényeg annyi, amit az első sorban írtam, attól, hogy Ő goth stílusú szerintem, ugyanazok a dolgok fontosak Neki is egy fiúban, mint egy átlagos lánynak.

2009. szept. 8. 11:41
 6/14 anonim ***** válasza:
62%
utolsó: neked mi bajod? kire akadtál ki? senki nem szidott itt senkit... mivan, balláb?
2009. szept. 8. 11:42
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Igen bal lábbal keltem ma sajnos.
2009. szept. 8. 13:25
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 8. 13:56
 9/14 anonim ***** válasza:
42%
Vidd el egy temetőbe vacsorázni
2009. szept. 8. 14:16
 10/14 anonim ***** válasza:
39%
...és utána dugd meg egy síron:D
2009. szept. 8. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!