Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elszúrtam a randit? Nagyon gáz, ha az első randin inkább a fiú irányítja a beszélgetést?
Tegnap találkoztam egy fiúval, ez volt az első találka. Sétáltunk egy nagyot, beszélgettünk. Persze 1-2x előfordult egy kis csönd, de nem volt olyan gáz szerintem.
Többnyire viszont ő kérdezgetett, ő hozott fel új témákat. Ez nagyon gáz?
Egyébként úgy érzem, partner voltam a beszélgetésbe, én is meséltem régebbi sztorikat, amikor ő mesélt belekérdeztem pl. egy-egy kirándulás hogy sikerült, vagy egy-egy versenynek milyen volt stb.
A végén hazakísért, nagyon aranyos volt. És amikor elköszöntünk, mondtam, hogy jól éreztem magam, azt mondta ő is.
Szerintetek? Nagyon gáz, ha az első randin inkább a fiú irányítja a beszélgetést?
18/L (ez volt életem 1. randija, szóval nem igazán tudtam, mit csináljak :D)
Köszönöm, hát még mindig várom, hogy jelentkezzen. Előbb fent voltam facebookon, és ő is fent volt, de nem írt rám. :S Pedig vártam, hogy írjon, de nem.. Talán majd este, általában este szoktunk chatelni :D
Egyébként igen, hasznos volt a válaszod, ahogy a többieké is, úgyhogy mindenkinek ment a zöld pacsi! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!