Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjem a beszélgetést az első randin?
Figyelt kérdés
Le van beszélve egy sétálás az a baj hogy nem tudom miit mondjak először nyilván köszönök neki és utána? mi legyen az első kérdés? Nem szeretném hogy kínos csend legyen2009. aug. 31. 07:12
1/5 anonim válasza:
Mondhatod neki, hogy egész nap vártad a találkozót.
2/5 anonim válasza:
főleg ha reggel hatkor mentek :D
3/5 anonim válasza:
Ne szorongj, nem fog lehordani ha elszúrsz valamit. Add magadat, ne erőlködj poénokkal, ő is ugyan úgy izgul miatta. Amúgy meg érdekes módon én azt hittem hogy elfogom szúrni az első találkát, de egy 30-40 perc múlva egyáltalán nem izgultam. Személyes találkozáskor meg úgyis van miről beszélni. Remélem segítettem :D
4/5 anonim válasza:
Ja meg szerintem nincs sok értelme betervezni hogy mit kérdezz tőle, talán csak annyit hogy "hogy vagy?" stb.
előző voltam
5/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék betanult szöveggel odamenni...Csak arra voltam kíváncsi hogy kezdjem el a beszélgetést..Am a hogy vagy kérdésre az lessz a válasz hogy Kösz jól....
2009. aug. 31. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!