Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miről kezditek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miről kezditek a beszélgetést az első randin?

Figyelt kérdés
ha neked kell kezdeni a beszélgetést, mivel kezditek...első randin
2009. máj. 24. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Én csak reménykedni szoktam, hogy ne nekem kelljen kezdeni a beszélgetést.:D Főleg ha a srác hívott randira...:) Ha mégis nekem kéne kezdeni, akkor azzal kapcsolatba, ahol a randi van. Például ha moziba megyünk, akkor megkérdezem, hogy mit nézünk, látta-e már, milyen film, volt-e már itt moziban, stb.
2009. máj. 24. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha étteremben vagytok?

" Láttál e már evőeszközt? :D"

2009. máj. 24. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Pl az időjárással, vagy hogy milyen jól néz ki ma. Nem is tudom mi lehet még. Általában a helyzet adja magát. Eddig úgy még nem voltam, hogy csendben ültem volna egy pasival és ne szóltunk volna egymáshoz semmit. Kezdetnek gyakorlatilag bármelyik sablontéma megteszi.
2009. máj. 24. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Semmiképpen ne görcsölj azon hogy mit kéne neki mondani.Ő neki kell elkezdeni a beszélgetést,és az neki gázabb ha kínos csend lép föl! Ne görcsölj mert akkor télleg csend lesz.Csak lazulj el és ha mégis neked kell megszólalnod akkor biztos vagyok benne hogy beugrik valami.Az időjárásról szerintem ne beszéljeteke,vagyis beszélhettek csak tudod az olyan sablön szöveg.:D

De amúgy meg ha belegondolsz bármiről elkezdhetsz vele beszélgetni.Akármiről.De tényleg hol lesz a randi,beszéltetek már előtte valaha is komolyabban?:)mesélj egy picit:)

2009. máj. 24. 17:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha már elhívott randira, akkor jön minden magától.. :D
2009. máj. 24. 17:51
 6/6 A kérdező kommentje:

elhivott, de még nem beszéltünk bővebben. és igazábol nem is ismerem,ug h pl. zenei,film izlés meg stb. ...

amugy épp az a baj h sétálni megyünk,és igy ezért kérdezem:)

2009. máj. 25. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!