Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon elszúrtam a randit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elszúrtam a randit? Nagyon gáz, ha az első randin inkább a fiú irányítja a beszélgetést?

Figyelt kérdés

Tegnap találkoztam egy fiúval, ez volt az első találka. Sétáltunk egy nagyot, beszélgettünk. Persze 1-2x előfordult egy kis csönd, de nem volt olyan gáz szerintem.

Többnyire viszont ő kérdezgetett, ő hozott fel új témákat. Ez nagyon gáz?

Egyébként úgy érzem, partner voltam a beszélgetésbe, én is meséltem régebbi sztorikat, amikor ő mesélt belekérdeztem pl. egy-egy kirándulás hogy sikerült, vagy egy-egy versenynek milyen volt stb.

A végén hazakísért, nagyon aranyos volt. És amikor elköszöntünk, mondtam, hogy jól éreztem magam, azt mondta ő is.

Szerintetek? Nagyon gáz, ha az első randin inkább a fiú irányítja a beszélgetést?

18/L (ez volt életem 1. randija, szóval nem igazán tudtam, mit csináljak :D)

2013. febr. 16. 08:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%

én személy szerint nem szeretm ha egy csaj csöndes.

inkább beszéljen sok hülyeséget mint hogy halgasson.

22f

2013. febr. 16. 08:41
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz még.
2013. febr. 16. 08:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem gáz. Nem hinném, hogy bármit is elszúrtál volna.
2013. febr. 16. 08:42
 4/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Beszéltem én is, meséltem neki sok mindenről, vicces sztorikat is, nevettünk jókat, de általában ő hozott fel újabb és újabb témákat. Nekem még eléggé új volt ez a helyzet.

2013. febr. 16. 08:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

és... Most otthon agyal a srác. Vajon sokat beszéltem ? Biztos nem hagytam szóhoz jutni. Vajon jól csináltam ? :D

Szóval jól csináltátok. Nem gáz. Majd azért később úgy is megtanulod a trükkös női kérdéseket és úgy sem fogod megállni, hogy fel ne tedd.

2013. febr. 16. 08:44
 6/17 A kérdező kommentje:

Utolsó! :)

Aranyos vagy, jót mosolyogtam a válaszodon. Egyébként nem hiszem, hogy ezen agyalna, ő már nem kezdő, van tapasztalata, azért ez látszott. Habár, ki tudja, attól még agyalhat ezen. :))

Remélem fog keresni majd. :D

2013. febr. 16. 08:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Cuki, hogy ezen izgulsz:) Nem volt gáz...:)
2013. febr. 16. 08:56
 8/17 anonim ***** válasza:
eggyáltalán nem gáz... de ne ezen agyalj majd jön ugyis magától :)
2013. febr. 16. 09:14
 9/17 anonim ***** válasza:

Én is pár napja randiztam először, és én is ezen agyalok. De én lány vagyok :)

Illetve azon gondolkodom, hogy vajon nem mondtam-e sok hülyeséget. Mert volt hogy csak azért kezdtem el beszélni, hogy ne legyen csönd. De amúgy általában engem is ő kérdezgetett. Na igen, életem első randija minden szempontból...Mondjuk annyira nem volt szerintem borzalmas mert utána írt nekem hogy örül hogy találkoztunk és hogy jól érezte velem magát. Csodálkozom is rajta :D

2013. febr. 16. 09:31
 10/17 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó. A kérdező is lány... :D
2013. febr. 16. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!