Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mész ma este csajozni/pasizni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 19:47
11/17 anonim válasza:
megy a fszom nincs jó idő.meg nem kell most egy ribanc se..örülök h az előzőtöl megszabadultam.
12/17 Shai-Hulud válasza:
Nem, mert a nejem agyonütne!
Nem is értem, miért lesz mindig ilyen, mikor el akarok menni csajozni, de tény, hogy ilyenkor valami rejtélyes ok miatt hisztizni kezd, utána 3 napig nem szól hozzám. A fene se érti ezeket a nőket!
14/17 anonim válasza:
én holnap megyek pasizni :) bár nem csak azért, találkozok régi ismerösökkel,bulizunk de ha oda jön egy kedves fiú hozzám nemfogom elküldeni :)
15/17 anonim válasza:
Nem.
Itthon borozgatok főzök-sütök, egyedül...
16/17 anonim válasza:
Ajajjj, köszönöm a sok privátot, de fickó vagyok!
#15-ös voltam...
:)))
17/17 anonim válasza:
Nem szoktam előre eltervezni, szóval nem. De már csak azért sem mert hideg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!