Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én munkanélküli huszonéves majom vagyok, nem támogatok senkit az adóm 1%-val, mivel nem adózok. Ez érdekel valakit? Ezzel a szöveggel lehet csajozni diszkóban pl. ma este?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 14:19
1/17 étoile et lune válasza:
Nekem tetszene. Megkérdezném ,még mit nem csinálsz, és elmondanám, hogy nahát, én is ilyen majom vagyok, micsoda ritkaság, ha két ilyen majom találkozik, mert manapság olyan kevés munkanélküli van!
2/17 anonim válasza:
Első válaszoló nagyon visszafogott volt :)
Én inkább egy határozott NEM-el válaszolnék, habár ha taszítani akarod a nőket akkor próbálgassad csak, arra jó másra nem. Biztos van valami rendes témád is amit egyből fel tudsz dobni nem ilyen idiótaság.
3/17 anonim válasza:
Én is egy huszonéves munkanélküli majom vagyok és én sem támogatok senkit az adóm 1%-val, de hiszem, hogy van egy nő, akivel ma este olyan orbitálisan nagyot kefélek, hogy beleremeg az egész ház!
4/17 A kérdező kommentje:
de én tipikus bunkó hülye macsó vagyok. én sosem vagyok az a jófiú stílus.
2012. ápr. 28. 14:24
5/17 anonim válasza:
nem bunkó, hanem szánalmas vagy :D
6/17 A kérdező kommentje:
Ha te mondod szűz majom akkor má csak igaz :D
2012. ápr. 28. 14:31
7/17 anonim válasza:
ideges vagy csóró lúzerke? :D menj inkább szedd be a segílykét a gypo spanokkal
8/17 anonim válasza:
Igen ott a discoba sok mindenkit érdekel,ezért kérlek,ha odamész maradj is ott!
9/17 anonim válasza:
nem ma este már nem működne. Erről lecsúsztál. Tegnap este még működött.
10/17 anonim válasza:
az nem olyan gáz h nincs munkád. de nem hiszem h érdekelnél, főleg ha bunkó macsó vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!