Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorú valaki amiatt, hogy Valentin nap alkalmávall egyedűl üldögél otthon?
nem :D megyek buliba,
én= http://www.youtube.com/watch?v=Rr_k8-UAEn0&list=HL1360863374
Én találtam összegyűjtve néhány szingliknek való számot, azt most azokat hallgatom.
Én pl nagyon is rosszul érzem magam. :(
van az a bizonyos lány aki évek óta a barátom, és hónapok óta szeretem, egész nap csak ő jár a fejemben, össze vagyok zavarodva állandóan ha rá gondolok de napról napra jobban, szinte már elviselhetetlenül hiányzik a jelenléte, mert alig találkozunk 2-3 alkalommal egy héten.
már vagy 10x eldöntöttem h bevallom neki, de mindig beparázok ha esély lenne rá. most valentin nap alkalmából akarom elmondani neki h mi a helyzet, de sajnos most koleszban van és csak cseten tudnám elmondani neki. több mint 1 órája figyelem Fb -ot h elérhető e, de amire annyi erőt veszek magamba h írjak neki, mindig eltűnik. :(
szóval igen, van aki most szomorú és ha így megy tovább belepusztulok :(
Nekem ugyanolyan nap, mint a tobbi, pedig parom van es szeretem. De akkora kotelezo hulyesegnek tartom a V. napot. Idegesit, miert kell sanyargatni azokat akik egyedul vannak?
Az egesz csak azert lett kitalalva hogy b.uk a penzt hulyesegekre. Hat en azert se unneplem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!