Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti örültetek volna, ha ilyen meglepetés fogad otthon benneteket?
Figyelt kérdés
Ez az eset még pár éve történt, tapasztalatlan fiatalként randiztam egy lánnyal. Sok mindent elrontottam, ezt nem tagadom (vagyis hát a tapasztalatlanságom miatt bénáztam, és elég sok mindent elmondtam neki magamról, azt remélve, hogy úgy jobban meg fog érteni), és hát nem is vagyok az a nagy szám. Randi után egy kis idővel küldettem neki egy vörös rózsákból álló kosárkát, és elmondása szerint meg is lepődött, amikor a futár megállt a házuk előtt. :) Szóval lányok, nektek egy ilyen ajándék jelentett volna valamit, sikerült volna-e így "megnyerni" a szíveteket, vagy mondjuk pozitívabb színben tűnt volna-e fel előttetek a srác?2012. dec. 4. 22:08
1/13 anonim válasza:
elég lett volna egy rózsa az ajtó előtt egy kis üzivel.. kosár túlzás
2/13 anonim válasza:
Nem ezen fog múlni. Adtam én is rózsát nőnek, aztán ő meg odaadta vmelyik baránőjének. Ennyit erről.
3/13 anonim válasza:
jobban örülnék pl. egy szálnak, személyesen.
4/13 anonim válasza:
Pozitív hatása lett volna, de a szívemet nem ilyen dolgokkal lehet megnyerni.
5/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, az volt a baj, hogy nem a szomszédjában laktam, szóval necces lett volna így eljuttatni hozzá. Randin kapott is tőlem egy szál rózsát, de gondoltam, hátha fog örülni ennek a meglepetésnek.
2012. dec. 4. 22:13
6/13 anonim válasza:
Én nem vagyok az a típus, akinek ez bejön. Inkább elriasztott volna. Számomra ez túl érzelgős és csöpögős.Hazudnék, ha azt mondanám, a páromtól néha nem örül kis kedveskedésnek, virágnak, csokinak, bárminek. Figyelmességből. De ez, hogy ismerkedés alatt egy kosár rózsa, nagyon nem jön be.
8/13 A kérdező kommentje:
Ennek talán az is volt az oka, hogy korábban soha nem hittem volna el, hogy bárki is rám nézne, vagy hogy találkozna velem. Elég sok problémám volt önmagammal (gyűlöltem magam, hányni tudtam volna, amikor tükörbe kellett néznem stb.), szóval örültem annak, hogy valaki így viszonyul hozzám, és ezt ki akartam mutatni valahogyan.
2012. dec. 4. 22:45
9/13 anonim válasza:
Volt egy parom, aki minden randira hozott valami meglepit nekem, viragot, csokit, meg ilyeneket...hat a 4. randi utan en mar rosszul ereztem magam. Mar elso randira is tulzasnak tartottam, hogy viragot hoz. En riasztonak talaltam. 2 honapot voltunk csak egyutt.
10/13 anonim válasza:
Sajnos azt hiszik a férfiak, hogy csak a macsók jönnek be a nőknek. Nem, de egy-két dolgot figyelj meg!
SOHA nem erőltetjük rá magunkat a nőre, az ismerkedés előtt. Nem halmozzuk el rózsa hegyekkel, nem zaklatjuk mindig. Adunk neki teret és lehetőséget, mind a kibontakozásra, mind arra, hogy néha ő keressen.
A férfiakban nagy a vadászösztön, de a nőkben is van!
Kicsit hagyd, hogy ő is tegyen valamit.
Ha sosem volt senkid és "ráveted" magad az első nőre, aki szóba áll veled, őt is el fogod üldözni.
Ami még fontos, az önbizalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!