Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti örültetek volna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti örültetek volna, ha ilyen meglepetés fogad otthon benneteket?

Figyelt kérdés
Ez az eset még pár éve történt, tapasztalatlan fiatalként randiztam egy lánnyal. Sok mindent elrontottam, ezt nem tagadom (vagyis hát a tapasztalatlanságom miatt bénáztam, és elég sok mindent elmondtam neki magamról, azt remélve, hogy úgy jobban meg fog érteni), és hát nem is vagyok az a nagy szám. Randi után egy kis idővel küldettem neki egy vörös rózsákból álló kosárkát, és elmondása szerint meg is lepődött, amikor a futár megállt a házuk előtt. :) Szóval lányok, nektek egy ilyen ajándék jelentett volna valamit, sikerült volna-e így "megnyerni" a szíveteket, vagy mondjuk pozitívabb színben tűnt volna-e fel előttetek a srác?
2012. dec. 4. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha igazán tetszik az illető, a randi után is, akkor jól esik az ilyen figyelmesség, de kb. ugyanígy reagáltam volna, mint ez a lány. Azaz meglepődök, picit talán meg is riadok, hiszen az a típus vagyok, aki érzelmi vonalon nem melegszik be túl gyorsan. Viszont ha már bemelegedett, azaz szerelmes lett, akkor örömmel emlékszik vissza erre a kedvességre.

Nem mondom, hogy rossz húzás az ilyesmi, de nem ezzel nyered meg egy lány szívét feltétlenül. A virágok, az apróbb ajándékok olyanok, mint a hab a tortán. Sokan szeretik a tortát habosan, nagyon is... De a torta nem állhat csak habból. Maga a torta az igazán fontos, az a lényeg, azzal veszed le igazán a lábáról a kiszemeltet, nem a körítéssel.

2012. dec. 4. 23:09
 12/13 anonim ***** válasza:

De finnyásak vagytok a mindenit neki.

Nagyon örülnék neki, bármennyi szálat, bármilyen formában futárral küldenél.

Ha A férfitől kapom, akkor mindegy mi az.

A fentiek meg még fiatalok lehetnek, mert sok nő van, aki még jó szót sem kap egy életen át a férjétől, ezek meg finnyáskodnak, hogy kosár vagy nem kosár...

2012. dec. 4. 23:25
 13/13 anonim ***** válasza:

"Ha A férfitől kapom, akkor mindegy mi az."

Fiatal vagyok, de szinte ugyanezt írtam. Ha attól kapok virágot, akitől bármilyen kedvesség jólesik, akkor nagyon örülök neki. De önmagában ez akkor is csak körítés, nem ezzel nyeri el a szívem, egy vesztett ügyet nem fordít át az ilyesmi, de egy jónak ígérkező, ám kezdetleges ismertség folytatása sem ezen fog múlni, fene a finnyás pofámat. :)

2012. dec. 4. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!