Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom?
16/L
Még sosem volt barátom:(
A velem egy korú lányoknak már legalább 6 vagy 7 barátjuk volt. Pedig nem vagyok ronda, sőt azt mondjáh hogy kifejezetten szép vagyok, 167cm és vékony vagyok. Nem vagyok buta se ostoba. Kedves vagyok meg minden. Az egyik barátnőmnek, hát ő nagyon nem szép(tudom most nem szép ha ilyet mondok) de tényleg nem az, ő nagyon kicsi 147cm
és az öltözködése is fura, sokszor egy kicsit büdi és neki minden héten más a barátja:O
Egy másik ismerősöm nagyon kövér, sárga a foga és ő tényleg büdi és neki is volt már elég sok.
És tényleg nem vagyok csúnya. Lehet hogy soha nem is lesz barátom:(
Ne bántsátok már szegényt!
Kedves kérdező. Én 16 éves voltam, amikor először barátom volt, de annál nagyobb ostobaságot életemben nem követtem el. Most 21 vagyok. Hidd el, vannak annál fontosabb dolgok is. Az, hogy miért a barátnőiddel foglalkoznak a fiúk, és miért nem veled, véleményem szerint azért lehet, mert ők könnyűbb vérűek, mint te. Kaphatóbbak. A legtöbb fiú ezt szereti. Örülj neki, hogy ilyen vagy, legyél magadra büszke! Ne akarj rájuk hasonlítani! Neked is lesz barátod, de nem olyan aki csak meg akar csinálni, hanem olyan, aki meg is becsül és tisztel majd téged.
mennyi esély van rá hogy felismernek? :D és ha felismernek akkor mi van? semmi
am meg nekem sem volt még valamire való kapcsolatom, de mindennél jobban vágyom rá, de valami baj mindig van...
Ne érdekeljen hogy 8-10 palit már begyűjtöttek, sokra mennek vele... találj egy megfelelőt ne gyere össze minden szotyvalékkal
F19
Tudom, ez hihetetlen, de ráérsz még :D 16 évesen ha valakinek 6-7 barátja volt már, az nagyon karcos.
Most nagyon szeretnéd, dolgoznak a hormonok, ezért mondtam, hogy hihetetlen, amit mondok... de hátha elhiszed :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!