Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom?
16/L
Még sosem volt barátom:(
A velem egy korú lányoknak már legalább 6 vagy 7 barátjuk volt. Pedig nem vagyok ronda, sőt azt mondjáh hogy kifejezetten szép vagyok, 167cm és vékony vagyok. Nem vagyok buta se ostoba. Kedves vagyok meg minden. Az egyik barátnőmnek, hát ő nagyon nem szép(tudom most nem szép ha ilyet mondok) de tényleg nem az, ő nagyon kicsi 147cm
és az öltözködése is fura, sokszor egy kicsit büdi és neki minden héten más a barátja:O
Egy másik ismerősöm nagyon kövér, sárga a foga és ő tényleg büdi és neki is volt már elég sok.
És tényleg nem vagyok csúnya. Lehet hogy soha nem is lesz barátom:(
küldj már egy képet légyszives, abból megállapítható hogy tényleg szép vagy-e :)
én elhiszem, hogy zavar a barátnélküliség. de ne akarj csak azért barátot magadnak, mert a többieknek már több is volt. fiatal vagy, ráérsz pasizni. legyél laza, ismerkedj, de ne pasizz mindenáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!