Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Veszett ügy? Korkérdés

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszett ügy? Korkérdés

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, csoporttársam. Jól elbeszélgettünk, nekem nagyon bejön. Már ott tartok hogy szívesen elhívnám valahova. Ám én 23 vagyok, róla meg kiderül hogy 28 éves... (bár közel sem néz ki annyinak)

Veszett ügy? Vagy azért próbáljam meg, mit veszíthetek alapon?

2013. febr. 12. 20:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem minden nő csak a pénzre megy, szóval ha szerencséd van, szóba áll veled. persze azt számold bele, hogy ha még nincs gyerek, akkor valószínűleg 1-2 éven belül akar. ha szerencséd van, akkor másabb felfogású. próbáld meg, de nagyon ne éld bele magad :)
2013. febr. 13. 10:39
 12/15 A kérdező kommentje:

Gyereke nincs az biztos, kapcsolat kétes.. Viszont bejelöltem fb-n, és elég más "súlycsoport" vagyunk társadalmilag, és életileg egyaránt.

Szóval ő a bulizós, állandóan úton lévő, középpontban lévő személy 8000 baráttal, én meg a viszzafogott bulizástól mentes, inkább célirányosan közlekedő egyén, pár baráttal.

Kérdés már csak az, hogy mi a jobb? Ha elhívom, és azt mondja "bocs, de nem.." vagy ha nem hívom el és töröm a fejem életem végéig hogy "mi lett volna ha.."?

Bár szerintem előbbivel többet nyerek, és legalább gyorsan pontot lehet(ne) tenni az ügy végére.

Na mindegy, majd alakul ahogy. Már megszoktam hogy mindig belefutok az ilyen bonyolult dolgokba, pedig én az egyszerűség híve vagyok.

2013. febr. 13. 11:29
 13/15 anonim ***** válasza:
magánvéleményem, hogy a bulizós libák után futni nem érdemes, ha komolyan gondolod. ezek a tipikus karrierista-hedonista szingli lányok, akiknek csak akkor vagy jó férfi, ha korlátolod őket, vagy 1 éjszaka. ez a 2 életforma nem illik össze. persze lehet hoyg nem teljesn ilyen, de lnyeg, hogy az ilyen lányok általában még éretlenek, sőt, lehet 10-20 év múlva is azok maradnak. én a helyedben 1 hasonló lányt keresnék valami művészettel kapcsolatos helyről. vagy hasonló érdeklődéssel mai neked van. biztos találsz sok lányt aki szeret olvasni, az más kérdés, hoyg mellette miylen egéyb tulajdonságai vannak. aki havonta, 2havonta bulizni jár, az szerintem nem a te csoportod, abból jön hogy nem mész vele, aztán ott flörtölge tmásokkal. jobb esetben nem előtted, és kellemes naivitásba ringatod magad. aztán a kifogások jönnek hogy csak a pia volt, bocsáss meg, stb...
2013. febr. 13. 19:15
 14/15 A kérdező kommentje:

Egyetértek veled, csak valamiért nem az ilyenek sodródnak az utamba.

Amúgy az élet gyorsan elrendezte a problémát, és még csak a számat se kellett kinyitni.

Ma elcsíptem tőle egy "...a párom sem engedi.." beszélgetés részletet amit a barátnőjével vitatott meg. Szóval innentől egyértelmű a helyzetem. Marad a további keresgélés.

2013. febr. 13. 21:08
 15/15 anonim ***** válasza:
persze a nők szerint tele van kultúrlányokkal a világ, csak véletlenül pont mindig az ellenekezőjét sodorja eléd az élet.
2013. febr. 14. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!