Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HOgyan engeszteljem ki? Vagy ez már veszett ügy?
Figyelt kérdés
Történetünk,hogy réges régen egyszer láttuk egymást.Ő felkeresett facen.Beszélgettünk,telón is de a randink nem jött össze.Én nyaralni voltam és nem kerestem 5 napig.De ő meg megsértődött rám ez miatt.És nem akar velem beszélni.Nagyon kedvelem.Mit tegyek?Hagyjam?2012. júl. 31. 10:31
1/3 anonim válasza:
Ha nagyon kedveled, semmiképp se hagyd! Keresd őt, vigyél virágot... nem tudom hány évesek vagytok, de próbáld meg elvinni vacsorázni, kedveskedj neki, ha van valami közös ismerősötök, akkor közös találkozóval is ki lehet erőszakolni a találkozást, és akkor ott valamivel kedveskedni. de nem kell túlzásba vinni, mert lehet meggondolta magát :)
F/16
2/3 anonim válasza:
magyarán semmi nem volt köztetek...ha így besértődött, akkor hagyd
3/3 A kérdező kommentje:
Lány vagyok egyébként!
2012. júl. 31. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!