Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tengerparton mivel lehet csábítani a pasikat optikailag, ha kicsi a cici? Vagy már veszett ügy?
Nem a mellük körül körítések a nők. Az a punci :-DDD.
Amúgy... tényleg komolyan kérdezel ilyen hülyeségeket?
Puncival sok nő meg tud győzni férfiakat, még kisebb mellekkel is :)
Naturista strand, hajrá :)
nekem megmutathatnád magad. :D
msn pokolisrac@djuice.hu
persze ha elmúltál 18..:D
15:37 Brutálisan szerencsétlen vagy, bár aki itt tesz fel kérdéseket, az szintúgy a te szinted, tehát van esélyed, hajrá!
00:29 voltam... és aki hülye, annak komolyan gondoltam, amit mondtam, aki meg nem teljesen, az meg úgyis tudja (csak a félreértések elkerülése végett... elvégre ez a közeg csupa normális emberekből áll, nemde?)
Persze, nekem is csak úgy kipattant a fejemből ez az egész a sok hülyeséget olvasva. Nem vagyok debil, ha arra akarsz kilyukadni :)
Hülye kérdés volt, de itt mi nem hülyeség már megbocsáss. Nem kell ezeket komolyan venni, mert ennyi erővel rengeteg kérdezőn kiakadhatnál. Ha meg nem bírod a strapát, ne olvasd őket :)
Annak aki írt nekem privátot üzenem, hogy ne is várja, h visszaírjak :)
Ami azt illeti elég fantáziátlan banda az itteni. Akár egy rekesz sörrel is lehet csábítani sztem. :)
Kedves Kérdező!
Néha feljövök ide röhögni egyik-másik kérdésen/hozzászóláson. De délután/kora este kicsit volt bennem szesz. Bizonyára amiatt nem volt már türelmem ehhez.
Egyébént nem tudom hány éves vagy, de ideje elfogadni a saját adottságaidat úgy, ahogy vannak. Egyébként pedig nem a mell teszi az embert :-D. Egy szép mosoly, vagy egy szexuálisan fűtött tekintet pl. ezerszer többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!